Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sandra Izbașa a decis să se mărite??!!? Ana Banciu a dat-o de gol: „Au venit finii mei!”. FOTO

Sandra Izbașa, și-a făcut, de curând, publică relația pe care o actorul Răzvan Bănică. Pare se că cei doi au planuri mari de viitor, sau așa a lăsat de înțeles, Ana Banciu, una dintre cele mai apropiate prietene ale fostei gimnaste.

Concret, Ana Banciu a publicat pe pagina sa de Instagram o filmare cu Sandra și Răzvan, reușind să ia pe toată lumea prin surprindere. ”Au venit finii mei, finii mei!”, a zis cântăreața în timp ce-i filma pe cei doi ”porumbei”. ”Nașă mare!”, a reacționat imediat Sandra Izbașa și a început să râdă. ”Să fie într-un ceas bun, dragă”, a continuat Ana Baniciu.

Citește și: Sandra Izbașa, mesaj emoționant pentru Octavian Bellu, cu ajutorul lui Flick Domnul Rimă: ”Nu uităm niciun minut…”

La scurt timp de la postarea artistei, Sandra a distribuit filmările în profilul său, însoțite de un mesaj care, ați ghicit, ne-a pus din nou pe gânduri. ”Pupăm noi pe nașa mare”, a scris ea. Sandra, Sandra, ai ceva să ne spui sau… aflăm singuri?

Când a fost făcută publica relația

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, Sandra a dezvăluit faptul că iubește cu ajutorul a două filmări realizate în mașină, în timp ce ea fredonează câteva versuri din melodia “Dragostea Ta”, lansată de cântărețul Nane, iar iubitul ei conduce.

Reacția Sandrei atunci când a fost numită nașă

Tot atunci, nepotul lui Ștefan Bănică Jr. a postat pe contul său de Instagram imaginea de mai jos, care a fost însoțită de mesajul: “Noi” și un emoticon care reprezintă o inimă roșie. Ana Baniciu și Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu, s-au bucurat pentru că, în sfârșit, cei doi și-au asumat relația.

Nu rata: Cine este bărbatul cu care se iubește Sandra Izbașa

Dubla campioană olimpică Sandra Izbașa s-a retras din gimnastică în urmă cu patru ani. Ea este antrenoare la Steaua, dar face şi cursuri de actorie. În 2019, ea debutat în comedia poliţistă “Do It or Shut Up / Faci sau taci”, realizată în regia lui Iura Luncaşu. R

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *