Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

S-a aflat câți bani primesc Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs. Sumele pe care le iau valorează o mică avere

Nu mai este un secret câți bani primesc Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs! După ce inițial, onorariul cuplului a fost estimat la aproape 1 milion de dolari pentru fiecare conferință susținută, un consultant internațional a spulberat această predicție. 

Citește și: Este oficial! Prințul Harry și Meghan Markle și-au luat adio. Ce se va întâmpla cu suma de 2,4 milioane de lire sterline

S-a aflat câți dolari primesc Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs

Vedeta americană și soțul ei ar câștiga între 250.000 și 400.000 de dolari americani pentru fiecare discurs pe care îl susțin la evenimente private din prezent. Sumele pe care le primesc sunt mai mici decât cele vehiculate în trecut, pentru că Meghan Markle și Prințul Harry impun condiții tot mai stricte pentru aparițiilor sale, conform unor consultanți citați de Daily Mail.

Potrivit sursei de mai sus, condițiile puse de Meghan Markle și Prințul Harry ar fi similare cu cele ale membrilor Casei Regale britanice, deși cei doi au renunțat la funcțiile regale. Printre acestea se numără dorința de a aproba fiecare aspect al evenimentului, cum ar fi verificarea fiecărei persoane care ar putea să-i prezinte ori să modereze discuția, precum și informații despre sponsori.

Nu rata: Adevărul despre divorțul lui Meghan Markle: “El era cel dominant!”

Prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani, şi Meghan Markle, care este mai mare decât soțul ei cu trei ani, au semnat un acord cu Netflix pentru producţia de documentare şi programe pentru copii. Cuplul se va concentra pe diverse teme inspirate de poveşti care sunt apropiate de sufletul lor. Mai multe proiecte sunt deja în desfăşurare, inclusiv un serial documentar despre natură şi unul animat bazat pe femei considerate surse de inspiraţie.

Descoperă și: Incredibil. Meghan Markle și prințul Harry au adoptat un labrador pe care l-au numit P%$a. Povestea din spatele alegerii

Meghan Markle a devenit soția Prințului Harry pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. La aproape un an de la nuntă, mai exact pe 6 mai 2019, ei au devenit părinți de băiat. Archie Harrison Mountbatten-Windsor este numele primul lor copil. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *