Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Loredana, despre momentul în care a fost hărțuită de profesori. “Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul”

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Interpreta a cunoscut succesul pe plan muzical în urmă cu mulți ani, iar acum dezvăluie amănunte neștiute din adolescența ei. Vedeta a vorbit la Sinteza Zilei despre momentele dificile prin care a trecut. Reacția Loredanei vine după difuzarea filmulețelor apărute în ultimul timp, cu copiii batjocoriți de colegi la școală.

“Cu toții, la un moment dat, în copilăria noastră, am avut momente de genul ăsta. Chiar dacă acum ele sunt mai violente și mai mediatizate, din cauza internetului, cu siguranță lumea s-a schimbat și toleranța noastră a devenit intoleranță(…).

Pentru mine este o durere imensă să știu că sunt atâția copii care suferă, care nu pot să vorbească de teamă și în continuare societatea, părinții, profesorii, nu fac nimic pentru asta”, a spus solista, care este jurat în emisiunea “X-Factor”, de la Antena 1.

“Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întreagă, copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență.

Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise «chio chio», și pe mine sora lui «chio chio».

Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit și în gura mare să i se spune așa doar pentru că avea ochelari.

Pe vremea aceea, ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copiii îl strigau și «aragaz cu patru ochi». Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificil.

O altă perioadă în care eram tratată incorect, și chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea «hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare».

Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta îți dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentan, înghițeam, în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului”, a povestit Loredana la Antena 3, potrivit Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *