Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gabriela, iubita lui Dani Oțil, a făcut spectacol în bucătărie: ”Asta se zice! Poate prind puțin miros!”

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, a făcut, cu adevărat, spectacol pe Instagram cu o postare pe care fanii au luat-o cu asalt. Ba a și propus un text legat de ”comportamentul” femeii în bucătărie în perioada de toamnă, atunci când se prepare zacusca.

”Se zice că nu ești gospodină adevărată dacă nu miroși a zacuscă în perioada asta… așa că am stat toată dimineața pe lângă Vlăduț… poate prind puțin miros”, a scris Gabriela în dreptul fotografiei care o prezintă într-o ținută sexy, în fața unei imense oale cu zacuscă încinsă la foc. ”Să o faci si atunci o să mirosi a zacuscă”, ” Fără glume mi-au plăcut toate rochiile”, ”Eu zic să pui mâna să lucrezi cu Vlăduț, că nu se știe”, au fost unele dintre replicile pe care admiratorii Gabrielei i le-au dat imediat.

Gabriela Prisăcariu s-a băgat la zacuscă, pentru că așa zice o vorbă

Gabriela Prisăcariu a făcut spectacol! Vinovat, chiar iubitul ei, Dani Oțil

În urmă cu puțin timp, Gabriela Prisăcariu apărea pe Instagram cu o imagine total opusă celei de acum. Aproape goală, iar vinovat nu ar fi fost altul decât Dani Oțil. Pentru că el a urcat imagine ape Insta. Gabriela lui, extrem de sexy, împinge cu mâna dreaptă fierul de călcat.

Imaginea este ușor întunecată, misterioasă chiar, dar a prins de minune pe Instagram. Iubita lui pare a fi goală în poză, la o primă vedere, dar nu e chiar așa. Este surprinsă de fotograf, chiar Dani Oțil, în timp ce împinge ușor fierul de călcat pe un tricou. E cu spatele… ”e artă adevărată”, după cum îi transmite un fan în comentariu. ”Minunată poza”, ”Ferfect”, ”Golutză, golutză?! Da ce mai contează”, ”Măi, tu, Oțilule, da bagă bine la căpșor și inimoară ce faină femeie ai acasă”, ”Am si eu niște tricouri si o rochiță de călcat”, au fost câteva dintre replicile admiratorilor.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *