Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta iubită a lui Costi Ioniță divorțează de soțul milionar care a vrut să o înece în jacuzzi la Mamaia

După ororile la care a fost supusă de soțul ei, Irina Popescu, fosta iubită a lui Costi Ioniță, a luat o decizie radicală! Femeia și-ar dori să nu mai aibă nicio legătură cu Mihai Bizu – milionarul care ar fi vrut să o înece în jacuzzi la Mamaia – și i-a cerut divorțul. CANCAN.RO are detalii de ultimă oră și vă reamintește întreaga poveste șocantă, care a dus la ruptura dintre cei doi.

După ce și-a agresat soția, într-un weekend petrecut pe litoralul românesc, împotriva lui Mihai Bizu a fost emis un ordin de protecție. Astfel, milionarul nu se mai poate apropia de partenera sa de viață, la mai puțin de 100 de metri, timp de șase luni.

Pentru că a fost la un pas de moarte și a avut nevoie de îngrijiri medicale, Irina Popescu a luat o decizie radicală. Fosta iubită a lui Costi Ioniță nu vrea să mai aibă de-a face cu Mihai Bizu și i-a cerut divorțul. Actele au fost depuse în urmă cu câteva zile, iar Irina vrea să-și vadă, în continuare, de viață, după incidentul terifiant.

Irina a intentat procesul de divorț

Filmul incidentului, desprins parcă din filmele de groază

În urmă cu aproximativ o lună, Mihai Bizu (fost Bâzu), unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din București, a plecat în vacanță la mare cu soția lui, Irina Popescu.

Ziua, cei doi s-ar fi distrat într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoralul românesc, iar apoi au mers să continue petrecerea alături un prieten, la o vilă. Nimic nu avea, însă, să prevestească incidentul desprins parcă din filmele de groază.

La un moment dat, din senin, între Mihai Bizu și Irina a fi izbucnit un conflict. Milionarul nu ar fi putut să își controleze furia și ar fi dat-o pe soția lui cu capul de marginea unui jacuzzi. Ulterior, bărbatul ar fi încercat chiar să o înece pe soția lui. Femeia a fost salvată, în ultimul moment, de prietenul care a fost martor la scenele uluitoare. (VEZI ȘI: MIHAI MITOȘERU ÎȘI REVINE DUPĂ DESPĂRȚIREA DE NOEMI. S-A ”ANTURAT” CU…)

Mihai Bizu ar fi încercat să își înece soția

Irina ar fi fost violată de Mihai Bizu

Două tinere, cazate la vilă, au sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului. Irina plecase când au ajuns oamenii legii, dar ulterior a revenit pentru că își uitase geanta. În momentul în care polițiștii au întrebat-o despre incident, ea le-ar fi spus că a fost vorba despre o ceartă conjugală.

După tot ce s-a întâmplat, Mihai Bizu și Irina ar fi revenit la hotelul unde erau cazați. În timpul nopții, femeia ar fi fost violată de soțul ei, dar a rămas în cameră până dimineață. Apoi a luat un taxi și a venit în București.

Odată ajunsă în Capitală, Irina a mers direct la Secția 15 de Poliție, unde a depus o plângere. La scurt timp după ce s-a întors de pe litoral, Irina Popescu ar fi avut nevoie de îngrijri medicale. (CITEȘTE ȘI: CE PROBE AU CÂNTĂRIT GREU ÎN ARESTAREA MILIONARULUI CARE A ÎNCERCAT SĂ-ȘI ÎNECE SOȚIA. “E VORBA DE O PLAGĂ DE CUȚIT ȘI…”)

”Reclamantei îi este teamă de pârât și consideră că acesta reprezintă un real pericol pentru integritatea sa fizică și psihică. Arată că sunt îndeplinite condițiile legale pentru emiterea acestui ordin, din înscrisurile de la dosar rezultând că pârâtul i-a provocat reclamantei leziuni fizice destul de grave, fiind vorba despre o plagă de cuțit și nicidecum una superficială și chiar pârâtul a recunoscut că mesajele depuse la dosar reprezintă corespondența lui”, se arăta în dosar, potrivit Gândul.

Mihai Bizu, declarații uluitoare

După ce soția lui ar fi fost internată în spital, Mihai Bizu a declarat în fața anchetatorilor că ar fi comunicat cu ea, ba chiar i-ar fi trimis mâncare și alte lucruri de strictă necesitate, interesându-se de starea ei de sănătate.

”(n.red. – Mihai Bizu) a susținut că, ulterior, a aflat de la reclamantă că aceasta se află internată în spital din data de 08.08.2020. Din acel moment s-a interesat îndeaproape de starea ei de sănătate, aceasta fiind încă foarte supărată din cauza presupuselor conversații pe care soțul le-ar fi avut cu diverse persoane de sex feminin, refuzând să îi dea foarte multe detalii.

Cu toate acestea, a insistat să afle cum se simte, discutând prin intermediul mesajelor. I-a trimis la spital apă, mâncare și diverse obiecte personale, pentru a-i crea toate condițiile pe durata internării sale. A desemnat o persoană care să se îngrijească în permanență de cele necesare și a stabilit împreună cu reclamanta că îi va achiziționa un telefon mobil nou, aceasta alegându-și modelul dorit”, potrivit Gândul.

Irina a fost iubita lui Costi Ioniță

Irina Popescu este instructor de yoga și și-a făcut intrarea în lumea mondenă în urmă cu mulți ani, pe vremea în care era iubita lui Costi Ioniță. Înainte de a-l cunoaște pe cântăreț, femeia a avut o relaţie de patru ani cu omul de afaceri Teodor Pop, un apropiat al lui Gregorian Bivolaru, pe care l-a cunoscut la cursurile yoga. Când bărbatul ar fi devenit violent, Irina a decis să îl părăsească și să își vadă, în continuare, de viață.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *