Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Filmările serialului Vlad, sistate din cauza coronavirusului. S-ar fi infectat chiar actorul principal

Panică în televiziunea din Pache Protopopescu! Filmările pentru „Vlad”, unul dintre cele mai îndrăgite seriale TV, au fost sistate din cauza unor suspiciuni de coronavirus. Printre cei care au fost depistați pozitivi s-ar număra și actorul principal din ”Vlad”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de situația complicată de la PRO TV.

Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, filmările noului sezon al serialului ”Vlad”, unul dintre cele mai apreciate seriale TV de la noi din țară, au fost sistate după ce, în echipa de filmare, ar fi fost descoperite mai multe persoane infectate cu noul coronavirus.

Adrian Nartea, eroul din „Vlad”

Conform surselor noastre, printre cei depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 s-ar afla și actorul principal al serialului. Adrian Nartea, cel care îl interpretează pe Vlad, ar fi primit șocanta veste după ce producătorii serialului au decis ca toți actorii, dar și echipa de filmare, să fie testați pentru noul coronavirus.  La scurt timp după primirea rezultatelor, s-ar fi luat decizia ca filmările noului sezon al serialului ”Vlad” să fie oprite. (CITEȘTE ȘI: SE REIAU FILMĂRILE PENTRU SERIALUL “VLAD” DE LA PRO TV! MĂRTURIILE EMOȚIONANTE ALE ACTORILOR DUPĂ PAUZA FORȚATĂ DE PANDEMIA DE CORONAVIRUS)

Caz similar în echipa ”Visuri la cheie”

În urmă cu câteva zile, o altă vedetă de la PRO TV a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie”, a fost confirmat pozitiv. (NU RATA: CE FACE ACTORUL PRINCIPAL DIN SERIALUL VLAD ÎN IZOLARE? ADRIAN NARTEA:„CINE ZICEA CĂ AVEM MAI MULT TIMP, SE ÎNȘALĂ AMARNIC”)

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”, a spus Dragoș Bucur, pentru Protv.ro.

Adrian Nartea, licențiat în sport

Adrian Nartea a intrat în atenția publicului larg prin apariția în serialul „Vlad”, unde interpretează rolul principal. Acum are o mulțime de admiratoare și a cucerit multe inimi, însă înainte de a deveni actor voia să se facă profesor de sport. Adrian Nartea a început trei facultăți, până și-a descoperit cu adevărat vocația. Actorul este licențiat în sport, iar debutul în lumea showbiz-ului și l-a făcut ca model.

Scenă din serialul „Vlad”, de la PRO TV

Pe vremea când se afla în ultimul an de liceu, Nartea a fost selectat de Catinca Roman pentru o prezentare de modă, în urma căreia a fost propulsat în reclame, seriale TV și filme. Așa a început drumul lui spre actorie. Deși a descoperit că este extrem de pasionat de acest domeniu, nu a putut să îl studieze în mod oficial, însă asta nu l-a oprit.

Eu tot timpul am vrut să dau la UNATC, nu am mai putut, ar fi fost a patra facultate pe care o începeam. Am început trei, am terminat una. Am început Educație fizică și sport la Brașov, facultate pe care am și terminat-o. La bază sunt profesor de educație fizică și sport. În paralel, am făcut doi ani de psihopedagogie, am lăsat-o baltă, după care am venit la București, am început să lucrez și în paralel am făcut dreptul, pe care l-am lăsat baltă”, a declarat Adrian Nartea, pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *