Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bogdan Mocanu a răbufnit! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a dezvăluit motivele despărțirii de Andra Volos

Bogdan Mocanu nu s-a mai abținut și a dat cărțile pe față. Acesta a dezvăluit care sunt motivele pentru care relația dintre el și Andra Volos s-a încheiat și a închis gura răutăcioșilor, care îl acuzau de infidelitate.

Bogdan și Andra au format  unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la „Puterea Dragostei”. Relația celor doi a fost tumultoasă și presărată cu numeroase despărțiri și împăcări. Deși s-au obișnuit cu acest lucru, ruptura pare definitivă de această dată. Multă lume l-a acuzat pe Bogdan Mocanu că infidelitate lui a condus le această despărțire.

Tânărul a răbufnit și a clarificat situația. Acesta a pus capăt zvonului legat de infidelitate și a dezvăluit adevăratele motive ale despărțirii. (CITEȘTE ȘI: BOGDAN MOCANU ȘI ANDRA VOLOS DE LA „PUTEREA DRAGOSTEI” S-AU DESPĂRȚIT: „NU MAI VREAU SĂ AUD”)

„Dacă am tăcut până acum este pentru că sunt un bărbat foarte discret și nu-mi place să spăl rufele în public, dar deja se depășește o limită. Vreau să clarific că eu cu fata aia din poze nu avem nicio treabă, suntem prieteni, care nu s-au văzut de șase ani.”, a spus Bogdan.

Bogdan Mocanu, dezamăgit de Andra

De asemenea, Bogdan a spus adevărul legat de toate lucrurile ce l-au deranjat la Andra. Se pare că tânăra se întâlnea cu tot felul de oameni, care nu erau pe placul iubitului său, poza mult prea provocator și mai ales a încălcat un jurământ l-a care Bogdan ținea mult. Toate aceste lucruri au contribuit la despărțirea definitivă. (VEZI ȘI: ANDRA VOLOS, DECLARAȚII ÎN MIEZ DE NOAPTE PENTRU BOGDAN MOCANU: ”M-AI DISTRUS, M-AI RĂNIT, M-AI FOLOSIT)

„Astea sunt niște zvonuri aruncate, ca să se atragă atenția asupra mea. Probabil Andra era preocupată să pună poze în fundul gol pe Instagram sau să iasă cu fel și fel de terminate și terminați. Sau să-și facă bilet și să se ducă la Istanbul, lucru pe care mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face niciodată și să mă dezamăgească”, a mai spus Bogdan Mocanu.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *