Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ruben Albes precaut înaintea duelului cu Chindia: „Este o echipă care și-a schimbat mentalitatea!”

Astăzi se va da startul în cea de-a IV-a rundă a acestui sezon competițional al Ligii 1. Runda va fi deschisă cu duelul de pe „Ilie Oană” din Ploiești în prologul rundei a IV-a va avea loc confruntarea dintre Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt.

După trei runde disputate în acest sezon al Ligii 1, Chindia se află pe locul 7 cu 4 puncte în timp ce FC Hermannstadt ocupă locul 11 cu 2 puncte. Runda precedentă, Chindia a remizat în deplasare cu Academica, scor 0-0 în timp ce FC Hermannstadt a pierdut cu scorul de 1-0 duelul cu CFR Cluj în Gruia.

„Chindia Târgoviște este o echipă care și-a schimbat mentalitatea. În sezonul anterior, ei aveau dificultăți în a obține puncte. In acest sezon, ei au schimbat putin abordarea, stilul de joc. Cred că l-au îmbunătățit. Noi vom aborda acest meci în cea mai bună manieră posibilă. Dacă ne amintim, și ultima oară când i-am învins a fost foarte, foarte dificil. Asta nu trebuie să se vadă și acum. Pot spune, însă că toate cele trei puncte vor fi foarte greu de obținut, dar este o provocare mare. Pe teren intră jucători care trebuie să se alinieze în ritmul competiției, chiar dacă am făcut puține antrenamente. Va mai dura ceva vreme până când vom avea mai multă competiție în echipă și apoi să trecem la un nivel superior”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al FC Hermannstadt la conferința de presă premergătoare partidei.

După primele trei etape, Universitatea Craiova este singura formație cu maxim de puncte, oltenii fiind urmați de FC Botoșani, FC Voluntari și CFR Cluj, toate cu câte 7 puncte dar despărțite de golaveraj. La polul opus se află FC Argeș, Viitorul și Astra, toate cu câte un punct acumulat în primele trei etape.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *