Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihai Mitoșeru își revine după despărțirea de Noemi. S-a ”anturat” cu…

În urmă cu aproximativ 11 luni, întreg showbiz-ul s-a cutremurat, în momentul în care Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi, și-au spus definitiv ”Adio”. Cu toate că nu a trecut usor peste despărțire, prezentatorul de la Kanal D dă primele semne că există viață și după divorț. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini savuroase cu prezentatorul de la Kanal D. Mihai Mitoșeru face dovada că își revine după despărțirea de Noemi. Vedeta arată că a depășit perioada mai puțin fastă cauzată de ruptură și de o tentativă de împăcare, iar acum pare că gustă din plin bucuriile vieții.

Mitoșeru, în formă

Zilele trecute, Mihai Mitoșeru a fost surprins pe terasa unui renumit local din zona Primăverii, Ganesha Café, acolo unde a ieșit cu câțiva prieteni. Mai exact, cu un cuplu și încă o tânără.

Timp de câteva ore, Mihai Mitoșeru s-a relaxat în compania prietenilor săi. A socializat cu amicul său și se pare că a savurat chiar și o narghilea. Cum arăta o formă fizică de invidiat, vedeta de la Kanal D părea pusă pe fapte mari, așa că nu este exclus ca în următoarea perioadă să ofere o surpriză tuturor și să își refacă viața sentimentală. (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE A LUI MIHAI MITOȘERU S-A TRANSFORMAT RADICAL DUPĂ DIVORȚ!)

Mihai Mitoșeru s-a relaxat alături de prieteni pe terasa unui local din Primăverii

Ce spunea Mihai Mitoșeru, despre despărțirea de Noemi

Mitoșeru era extrem de afectat din cauza faptului că soția lui ar fi avut o relație cu un coleg de muncă, pilot. În timp ce actorul își dorea o familie, despre Noemi spunea că intrase într-o criză.

“Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei”, a scris Mihai Mitoșeru pe contul său de socializare, la momentul respectiv.

Mihai Mitoșeru (45 de ani) și Noemi Dragomir (34 de ani) au divorțat în 18 octombrie 2019, după ce, cu o zi înainte, s-au întâlnit să discute despre relația lor și să ia o decizie fermă. Vestea despărțirii dintre Mihai și Noemi Mitoșeru a luat prin surprindere pe toată lumea. Când apropiații și familia așteptau să danseze la botez, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *