Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ex-logodnicul cunoscutei tenismene s-a apropiat de sexy-mezzosoprana lui Dan Bittman

După ce a rupt logodna cu vestita tenismenă Ana Bogdan, șeful Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, s-a apropiat de sexy-mezzosoprana lui Dan Bittman. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii incendiare ale unei „telenovele” secrete din lumea bună.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte savuroase legate de cea mai nouă ”telenovelă”, în care sunt implicate personaje foarte cunoscute în lumea mondenă.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, după ce s-a despărțit de celebra jucătoare de tenis Ana Bogdan, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, n-ar fi pierdut vremea și ar fi făcut o cucerire de top. Fostul logodnic al Anei Bogdan, dar și al Corinei Dănilă, se pare că s-a apropiat de sexy-mezzosoprana lui Dan Bittman.

Formează deja un cuplu?!

După cum ne-au dezvăluit câteva surse din anturajul acestuia, de curând, Norris Măgeanu s-a ”anturat” cu Andreea Ilie, sexy mezzosoprana care a cântat cu Holograf și despre care s-a spus că ar fi avut o relație apropiată cu Dan Bittman, solistul celebrei formații.

Din câte se pare, între Norris Măgeanu și Andreea Ilie ar fi mai mult decât o prietenie, iar apropiații lor susțin că ar forma un cuplu de câteva săptămâni, dar își țin relația ”la secret”. (CITEȘTE ȘI: CORINA DĂNILĂ ȘI-A GĂSIT MAȘINA AVARIATĂ ÎN PARCARE: “AUTOR…”)

Rămâne de văzut dacă președintele Federației Române de Automobilism Sportiv are gânduri serioase și se va așeza la casa lui. CANCAN.RO vă promite să vă țină la curent cu toate noutățile despre relația celor doi. (NU RATA: CUM A AJUNS SĂ ARATE CORINA DĂNILĂ LA 48 DE ANI. FOSTA VEDETĂ TV A IEȘIT COMPLET DIN VIAȚA PUBLICĂ)

Ex-logodnicul Anei Bogdan ar forma deja un cuplu cu sexy-mezzosoprana lui Dan Bittman

Un adevărat cuceritor

Norris Măgeanu, președintele FRAS, are o listă lungă de cuceriri. Printre poveștile sale de iubire până la Ana Bogdan se numără cele cu Lorena, sora fotomodelului Catrinel Menghia, de care s-a despărțit după o relație de aproape 5 ani, și cu Mădălina Nicolescu, fiica lui Constantin Nicolescu, președintele Consiliului Județean Argeș. Norris Măgeanu are și un copil din relația cu fosta prezentatoare TV Corina Dănilă.

Corina Dănilă și Norris Măgeanu s-au despărțit în 2009. Președintele FRAS a fost obligat de instanță să plătească o pensie alimentară de 500 de lei pe lună pentru fiica pe care o are cu actrița și care a rămas în îngrijirea acesteia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *