Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Celebra “ispită” de la Antena 1 s-a filmat goală și…

”Diva” care spunea că nu iese din casă fără 1.000 de euro apare din nou în ipostaze scandaloase. Celebra “ispită” de la Antena 1 s-a dezbrăcat în fața camerei și a făcut un „show” halucinant. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul incendiare. Atenție, conținut interzis minorilor!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini răvășitoare, în prim-planul cărora se află controversata ispită din show-ul matrimonial de la Antena 1.

Din câte se pare, celebra ”ispită” care se lăuda că nu iese din casă fără 1.000 de euro a „comis-o” din nou. Bruneta a demonstrat, de-a lungul timpului, că este o fire nonconformistă. Recent, sexoasa a mai bifat un moment controversat. Fosta protagonistă a emisiunii de succes de la Antena 1 s-a dezbrăcat în fața camerei de filmat și a oferit un moment „incandescent”. Show-ul brunetei pare „decupat” direct din filmele dedicate adulților. Cu siguranță, imaginile cu sexoasa brunetă în ”costumul Evei” vor beneficia de toată atenția suflării masculine. (CITEȘTE ȘI: CE INTERLOP DE TEMUT O PĂZEȘTE PE BIANCA POP, DUPĂ SCANDALUL LEGAT DE DROGURI ȘI VIOL. FOSTA ISPITĂ NU SE MAI TEME DE NIMENI!)

Celebra “ispită” de la Antena 1 s-a filmat goală

A ajuns la fundul sacului?!

După ce, spunea ea, acum câteva zile, a fost jefuită, drogată și violată, fosta ispită de la Insula Iubirii nu mai are bani nici măcar pentru a-și plăti chiria, în condițiile în care tot ea amintea, acum câteva săptămâni, că deține mai multe apartamente într-un hotel de lux. (NU RATA: BIANCA POP, TERORIZATĂ ÎN MIJLOCUL NOPȚII! CE A PĂȚIT FOSTA „ISPITĂ”)

Pentru că nu ar mai avea bani deloc, ”Diva” a fost nevoită să apeleze la ajutorul prietenilor. Fosta ispită a beneficiat de o sumă consistentă de la nimeni altul decât Bebino, zis și King Kong din Berceni, care nu doar că o apără, ci o și întreține, mai nou. Bruneta a mărturisit că va dura puțin până ce va reuși să fie din nou pe picioarele ei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *