Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce sumă fabuloasă îi cere fosta soție lui Alin Oprea. Artistul continuă dezvăluirile. „Dacă nu vine până marți cu banii încep tăvăleala în presă”

Alin Oprea începe seria dezvăluirilor despre soția lui. Cei doi au decis să divorțeze după o căsnicie de 22 de ani, însă, nu au făcut acest lucru oficial. Artistul a scos la iveală amănunte incredibile despre partajul cu Larisa.

După ce artistul a vorbit, în direct, despre partajul de peste 1 milion de euro, cântărețul a spus că Larisa Oprea pretinde de la el o altă sumă uriașă de bani, pe lângă cea menționată anterior.

„Suma pe care o pretinde ea de la mine prin toate formele este de un sfert de milion, în afară de partaj. Dacă îi dau banii ăștia, pleacă”, a spus Alin Oprea la „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.

„Când i-a spus lui Marius lucrul ăsta, a zis `dacă nu vine
până marți cu banii încep tăvăleala în presă`. Vorbim de perioada începutul
lunii iulie.

Eu marți nu m-am prezentat cu suma asta. Nu mă prezint nici cu un leu, dacă mă șantajează cineva. Marți nu ne-am întâlnit și începând de miercuri, două luni…”, a continuat artistul în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *