Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alina Ceușan a izbucnit de nervi, după comentariul unei „fane” despre copilul ei: „Aveți tupeu unele. Vă mănânc pe pâine pe toate”

Alina Ceușan și-a ieșit din minți public, în fața unei internaute, care i-a lăsat un comentariu dur, prin care o trăgea la răspundere pe motiv că celebra fashionistă și-ar fi neglijat copilul nou-născut.

Alina Ceușan a dat naștere în urmă cu câteva zile unui băiețel perfect sănătos, pe nume Rock Tisha. După 12 ore de travaliu, Alina a născut prin cezariană, iar, la câteva ore l-a arătat pe Rock tuturor fanilor ei de pe Instagram.

De asemenea, în toate aceste zile, de după naștere, celebrul influencer a avut plăcerea, sinceră și neobișnuită în online, de a le arăta tuturor viitoarelor mămici, curioase de experiența maternității, exact așa cum o trăiește ea această perioadă. S-a filmat aproape non-stop povestind experiența nașterii și arătându-l alături de ea, de nenumărate ori, pe micuțul Rock.

Cu toate acestea, deși din imaginile postate zilnic a arătat că este o mămică extrem de grijulie, tot s-au găsit internauți rău intenționați, să o judece din diverse motive. Astfel, o femeie i-a lăsat un comentariu răutăcios, la care Alina nu a putut rămâne deloc indiferentă.

„Ai ajuns la nivelul Biancăi Drăgușanu: Te mănâncă faima și banii”

„Mă uit la story-urile tale non-stop de când ai născut, în 3 sferturi din ele ești singură. Unde e copilul? Că în afară de două trei selfie-uri prin care îi faci reclamă și publicitate, altceva nu am văzut. Nu înțeleg de ce voi, influencerii, vă înmulțiți!? Și așa nu aveți timp să vă creșteți odraslele. Asta e diferența dintre o mama influencer cu beșini și una fără. Prima se spală și se coafează din maternitate, a doua se spală în două săptămâni, dar își vede copilul crescând alături de ea, nu de personalul spitalului, bone s.a.m.d.p. Îmi plăcea de tine, dart e-ai transformat nasol. Păcat. Vă mănâncă faima și banii. Ai ajunscam la nivelul Biancăi Drăgușanu.”, i-a scris o „fană” Alinei Ceușan pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

There’s no such thing as „snapping back” after a giving birth. Some real photos I wanted you to see: how my body looks right now, two days after giving birth to Rock. We are still in the hospital, I’m wearing mesh panties, and pads, my abs muscles seem to be absent, my belly looks 5 months or so, been going to the bathroom with the Iv all the time, uterus still contracting every time I breast feed. Yes, you can wear a belt and fit into I-dunno-what dress you wanna fit, yes you loose some weight instantly (baby, fluids, placenta, water…) but GIVE YOURSELF TIME mamas, it took 9 months to grow that baby, give it at least the same to go back to normal. And it will go back to normal, but there’s a new normal now. A 2.0 version of yourself. Be patient and happy and enjoy these moments. This is what I tell myself now, this is what I’m telling you all. In the end it’s all worth it. Look at that little face✌🏼🖤 @reteaua.reginamaria (Yes I did wash my hair and put some make up on after 2 days, but again, this is who I am. If it makes you happy, do it.)

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan) pe

Alina Ceușan: „De ce te f**e pe tine grija unde e copilul?”

Alina Ceușan a izbucnit rapid, ajungând să o jignească pe tânăra care o trage la răspundere pentru felul în care ea alege să-și crească copilul.

„Nu am înțeles? Am menționat  ieri că Rock a fost la screening timp de două ore dimineața, în rest imediat după intervenție, când am ieșit din Terapie Intensivă, a fost tot cu mine zi- noapte, eu l-am schimbat, l-am alăptat, m-am pompat, lucru care ți-l pot confirma cei de la Regina Maria. Și chiar se mirau că nu îl dau pe secție. Dar nu înțeleg de ce te fute pe tine grija, mai pe românește, că m-ai și enervat, unde e copilul, îl postez cât simt eu și chiar cred că l-am postat mult.

Diferența dintre o mamă influencer și una normal e că una influencer mai și postează (da, despre ce vrea ea, copil, lansarea de bijuterii a unei prietene, o brățară primită PENTRU copil, în fine, ce vrea ea), în rest, ambele își iubesc la fel de mult copilu. Și mama normal se machiază. Și mama normal postează DACĂ VREA. De la noi se AȘTEAPTĂ să facem asta. Și, ghici ce? O facem cu drag.

Comentariul tău e căcat, lasă-mă să-ți zic, pentru că nu cunoști realitatea și proiectezi tu una falsă în care, vezi Doamne, dacă pui ceva pe Instagram în care nu apare copilul, nu ai grijă de copil.

Ia, hai, fă pași, cum ar zice aluziva. Cum era: „Nu mai judecați o mama că stă pe telefon în parc, poate caută rețete pentru cel mic sau poate stă pe Instagram că are un minut pentru ea, tzatză bârfitoare ce ești”.

Primordial: nu a fost treaba ta unde e copilul meu. Punct. Că aleg să ți-l arăt e altceva. E un privilegiu pentru tine. Nu pentru mult timp, că-ți vei lua block.”, a încheiat Alina Ceușan pe Instagram, ca răspuns, în comentariul „fanei”.

„La astea, trebuie să le tai curentul, internetul”

În continuare, pe InstaStory, Alina Ceușan a simțit nevoia să puncteze de ce a ales să mediatizeze aceste mesaje care au deranjat-o foarte mult.

„Motivul este ca să le vadă lumea cât de capre sunt. Eu ți-am răspuns la comentariu din bun simț. Ți-am răspuns pentru că e de datoria mea să o fac ca influencer. La astea trebuie să le tai curentul, internetul. Ieși afară, țață bârfitoare ce ești!”, a mai spus Alina pe Instagram.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *