Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

13 poze cu pisici care au obținut tunsori amuzante de la medicul veterinar înainte de operație

Potrivit doctorului Marci Koski , un consultant în comportamentul și formarea felinelor, pisicilor nu le place să meargă la veterinar din multe motive. „În primul rând, pisicile sunt creaturi ale rutinei și nu au fost antrenate să se bucure de plimbări cu mașina sau să meargă în locuri noi”, a spus Koski , recunoscând că uneori există excepții.

– Advertisement –

„Pisicile sunt obișnuite să isi petreacă timpul în casa lor sau pe proprietatea lor , iar atunci când sunt smulse din mediul lor familiar, înfipte într-o cutie, încărcate într-o mașină, apoi aduse într-un cabinet veterinar cu o mulțime de mirosuri noi și sunete de câini care latră și pisici care miaună, frica și nivelul lor de anxietate crește. ”

1.

2. Mulți proprietari țin cusca în garaj și îl scot doar atunci când trebuie să încerce să-și pună pisica în el pentru a o duce undeva. Pisica asociază apoi cusca cu experiențe înfricoșătoare. Păstrați-i cusca in casa.

Puneți și așternutul pisicii dvs. în suport. Mirosul este foarte important pentru aceste animale. De asemenea, puteți adăuga jucăriile lor preferate in interior.

– Advertisement –

3.

4.

5. Micul nostru prieten a trebuit să facă câteva operații.

6.

– Advertisement –

7. Câteva luni după operație și Nugget își recuperează în cele din urmă blana.

8. Apollo a stat 3 săptămâni la spital și a fost operata de amigdalită.

9.

10.

11.

12.

13.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *