Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Reacția lui Alin Oprea, după ce soția acestuia l-a bătut pe paznicul de la liceul fiicei sale. “Doar nu mă despărțeam de ea că era mai agresivă”

În urmă cu 8 ani, pe când fiica lor era încă elevă la Liceul
George Enescu, soția lui Alin Oprea a fost protagonista unui scandal fără
precedent, filmulețul în care a bătut un bodyguard devenind viral la vremea
respectivă.

Pe vremea aceea, liceul se confrunta cu acuzații de abuz sexual, o elevă de clasa a XI-a își acuza fostul profesor de religie ca a sedus-o. Astfel că în cadrul instituției de învățământ s-a suplimentat paza, oamenii de ordine fiind mult mai vigilenți.

Din păcate, totul a coincis cu momentul în care artistul și soția lui au participat la serbarea de sfârșit de a fiicei lor.

Cei doi au fost împiedicați să intre în liceu de către bodyguard, deoarece Alin Oprea își uitase buletinul acasă, iar artistul nu putea fi înregistrat pe lista de vizitatori de la intrare.

Acela a și fost momentul în care a început scandalul, soția lui Alin Oprea fiind mult mai vocală decât artistul.

Soția lui Alin Oprea a cedat

Enervată la culme, soția lui Alin Oprea l-a lovit de mai multe ori pe bodyguard, care în cele a căzut, lovindu-se la ceafă și ajungând în cele din urmă la spital.

O martoră a povestit cum au decurs lucrurile, precizând că
s-a încercat mușamalizarea subiectului, pentru ca imaginea liceului să nu aibă
de suferit.

“La vremea respectivă, era vorba despre un profesor care a făcut ceva cu o elevă din liceu, a fost un mare scandal. În acea perioadă erau mai stricte regulile, noi intram cu carnetele, părinții cu buletinele, telefoanele le aveam închise la ore.

Când a venit doamna Oprea la liceu. paznicii nu au lăsat-o să intre la serbarea fiicei sale, că nu avea buletinul. Doamna a început să fie foarte violentă, atât verbal, cât și fizic. Doamna directoare a încercat să aplaneze conflictul, moment în care doamna Oprea a căzut. S-au făcut glume despre o doamnă care a bătut doi domni.

Liceul a încercat să mușamalizeze acest subiect, imaginea liceului ar fi fost și mai afectată. În acea perioadă nimeni nu își mai înscria copilul la liceul nostru”, a spus o martoră, potrivit spynews.ro.

Invitat în cadrul emisiunii de la Antena 1, Alin Oprea a recunoscut că Larisa are un temperament vulcanic.

“Un motiv de nemulțumire a fost în permanență comportamentul ei exploziv. Am acceptat. Doar nu mă despărțeam de ea că era mai agresivă”, a precizat Alin Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *