Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jador, implicat într-un accident rutier! Manelistul a fost lovit de o dubă, iar șoferul a fugit de la fața locului

Jador a trecut prin momente de coșmar. Manelistul a fost implicat într-un accident auto în urma căruia a lovit Bentley-ul său de lux. Mai mult, în mod șocant, artistul a punctat faptul că șoferul vinovat, cel care l-a lovit în intersecție, a fugit de la locul faptei.

Jador a postat pe contul său de Youtube un vlog în care le povestește fanilor săi un lucru șocant. Manelistul spune, pas cu pas, totul despre cum a fost implicat într-un accident auto.

Jador, izbit în plin de o dubă, într-o intersecție

Manelistul a lovit Bentley-ul, după ce un șofer l-a izbit în plin, într-o intersecție. Mai mult, șoferul vinovat de cele întâmplate a și fugit de la fața locului.

„Mă duc să declar accident acum, în loc să mă uit la emisiunea mea. Ce dragi îmi sunt mie polițiștii și doctorii. Să vă explic cum a fost…M-am urcat în mașină, am ieșit pe strada principală. Mergeam înainte, iar un om semnaliza la stânga, cu o dubă. Omul, de fapt, a făcut dreapta și m-a lovit, am blocat toată intersecția. M-am dus la mașină, era nenorocită toată aripa dreaptă.

Mașina era distrusă…Când am văzut asta, am așteptat, am tras pe dreapta, să vină omul, să vorbim…omul plecase de la locul accidentului. Am sunat la poliție, mi s-a spus să mă duc la accidente ușoare, să declar acolo. Eu vreau să-mi repar mașina, nu e vina mea, e vina omului.

La accident ușoare…văd duba omului lovită, acolo. Merg acolo, îi spun: domnule, pe mine m-ați lovit. El tot spunea că m-a lovit el. Bine a fost că nu m-a lovit tare, bine că nu am pățit nimic, că nu mi-a dat în portieră…Eu nu știam ce înseamnă amiabilă” a povestit Jador, pe contul său de Youtube.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *