Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Internetul a luat-o razna! Loredana Chivu s-a fotografiat în cei mai minusculi bikini

Loredana Chivu s-a fotografiat în cei mai minusculi bikini, iar fanii și-au dat coate când au văzut ipostaza incendiară.

Fără doar și poate, Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Blondina a trecut pragul medicilor esteticieni pentru a avea un bust generos și un posterior bombat, iar rezultatele sunt demențiale!

Loredana Chivu își cunoaște foarte bine atuurile și nu ezită să pozeze în ipostaze incendiare. La ceas de seară, vedeta a îmbrăcat o pereche de bikini minusculi și un sutien, iar apoi… s-a lăsat fotografiată. Imaginea publicată pe contul ei de Instagram a tăiat răsuflarea tuturor bărbaților și a stârnit invidia femeilor!

Loredana Chivu, ipostază de infarct pe Instagram

Loredana Chivu, dureri după operațiile estetice

Blondina a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a avea forme demențiale. Imediat după ultimele intervenții estetice, Loredana Chivu s-a confesat fanilor săi din mediul online și le-a mărturisit că a îndurat dureri cumplite. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A ÎMBRĂCAT LOREDANA CHIVU, LA BOTEZUL FIULUI ANDREEI DUȚĂ. INVITAȚII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE. FOTO)

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coastă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea.

Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt”, dezvăluia blonda imediat după operații.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *