Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată și cu ce se ocupă acum Alexandra Dinu. Fosta soție a lui Adrian Mutu s-a mutat în America

Alexandra Dinu s-a mutat în America și este extrem de fericită. Toată lumea, însă, se întreabă cum arată acum fosta soție a lui Adrian Mutu și cu ce se ocupă. Ei bine, toate îi merg ca pe roate vedetei!

A trăit o poveste de dragoste cu Adrian Mutu și împreună au un copil. Alexandra Dinu și fostul fotbalist au decis, însă, în urmă cu 17 ani să meargă pe drumuri separate. Cei doi au divorțat, iar Mario a rămas în custodia mamei sale.

Lucrurile, însă, au luat o turnură favorabilă pentru Alexandra Dinu. După ce a locuit în Italia timp de 16 ani, acum ea trăiește visul american. Alexandra Dinu s-a mutat peste Ocean și a reușit să își facă o carieră în actorie.

Fosta soție a lui Adrian Mutu arată demențial la 39 de ani. Alexandra poate fi oricând confundată cu o puștoaică de 20 de ani, deoarece Mama Natură a înzestrat-o cu gene bune.

Actrița pare să fi găsit elixirul tinereții. Nu de alta, dar arată pe zi ce trece mai bine!

„Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc și nu am trăit ca să mănânc. Îmi place și să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce.

Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă. La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm”, a declarat Alexandra Dinu pentru Ok Magazine.

Alexandra Dinu arată demențial la 39 de ani

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *