Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce s-a întâmplat cu Alina Pușcău după ce a fost eliminată de la Ferma. Nimeni nu se aștepta la asta. “Simt că încep să-mi depășesc limitele”

O nouă săptămână și noi surprize în competiția Ferma. După ce joia trecută Alina Pușcău a pierdut duelul cu Viviana Sposub și credea că va pleca acasă, în ediția de aseară ea a aflat că se va alătura Giuliei Nahmany și lui Gabriel Toader, în tabăra bandiților.

Alina va avea parte de primul antrenament cu Cristi Bozgan, iar duritatea probelor o va face să admită: “Simt că încep să-mi depășesc limitele”.

În casă, fermierii au un nou lider: Andrei Stoica l-a învins
aseară pe George Piștereanu în lupta pentru titlul de fermier al săptămânii,
iar de astăzi vom vedea cerințele dure pe care le va avea de la colegii lui.

Elena Chiriac și Ana Maria Ababei au fost alese ca servitoare pentru acest mandat, iar teama unor noi pedepse le va face să nu reușească nici să se odihnească.

“Adormeam cu frică. Cum fac să mă trezesc prima?”, va spune Ana Maria după prima ei noapte în rolul de servitor.

Mihaela Rădulescu se va întoarce în casă pentru a alege concurenții care vor lupta în duelul pentru mâncare al acestei săptămâni.

Dacă data trecută orășenii au reușit să fie cei mai puternici și au obținut frigiderul și bunătățile ascunse, vom vedea cine va învinge acum.

Nici bandiții nu au o seară ușoară. După un antrenament dur sub îndrumarea lui Cristi, cei trei vor avea parte de o nouă misiune, poate cea mai dificilă de până la acest moment: vor trebui să fure ceva din curtea fermierilor, dar provocarea va fi mai mare, deoarece aceștia vor fi în casă și va exista riscul de a fi descoperiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *