Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Am descoperit ritualul secret al Innei. Ce face artista, singură, ziua-n amiaza mare

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală. INNA pare să țină cont de un „ritual” atipic pentru un cântăreț, la fiecare masă de prânz.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Inna pe terasa unui restaurant cu specific italienesc din zona Dorobanți a Capitalei, în apropiere de studioul de înregistrări. (CITEȘTE ȘI: INNA, PRIMA APARIȚIE LA TV DUPĂ CE ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU ARTISTUL DELIRIC)

Singură la masă

Cu toate că este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din industria muzicală românească, atunci când vine vorba de prânz, Inna preferă singurătatea. Din câte se pare, artista merge singurică la masă și n-ar prefera compania altor persoane.

În afară de acest lucru mai puțin întâlnit, artista pare să aibă și un ritual, la fiecare masă de prânz. Pe lângă delicioasele bucate, în meniul cântăreței se regăsește și ”tradiționalul” pahar de vin. Inna pare să țină cont de recomandarea unora dintre medici – care susțin că un pahar de vin pe zi ar face bine la sănătate – și nu ezită să o pună în aplicare. (NU RATA: INNA, APARIȚII DE INFARCT LA MARE: ”DINTR-UN ALT UNGHI…”)

Inna savurează un pahar de vin la masă

Ipostază similară

În urmă cu doar câteva săptămâni, îndrăgita cântăreață a fost surprinsă într-o ipostază similară. Tot în zona Dorobanți din Capitală, dar pe terasa unui alt local, Inna a savurat, tot după masa de prânz, un pahar generos de vin. Din câte se pare, la prânz, Inna asezonează bucatele delicioase cu licoarea nobilă din struguri. (NU RATA: INNA, FOTOGRAFIATĂ ÎN LENJERIE INTIMĂ ÎN MIJLOCUL STRĂZII)

Inna, ipostază similară, în urmă cu aproximativ o lună

Inna și Deliric, noul cuplu din showbiz!

Inna și Deliric sunt doi artiști extrem de iubiți și apreciați, dar foarte diferiți. Știm cu toții că extremele se atrag, dar, cu toate acestea, a fost un mare „boom” pentru toată lumea să vadă că cei doi formează un cuplu și nici nu se mai ascund de ochii curioșilor.

După îndelungi speculații că ar fi împreună, Inna a făcut primul pas în social media, de a confirma relația cu Deliric. Artista a postat o fotografie super-sexy cu ea, pe plajă și l-a etichetat pe rapper direct pe… posteriorul său.

Inna, ținută extrem de sexy

Pe lângă gesturile pe care le-a făcut pe rețelele de socializare, Inna a vorbit pentru prima dată despre relația cu Deliric și a recunoscut faptul că formează un cuplu. Mai mult, cei doi ar fi împreună de câteva luni, potrivit informațiilor din presă, oferite de apropiații lor.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat Inna, pentru Elle.ro

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *