Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Scandal monstru în direct la o emisiune TV! Sorin Mihailovici, jignit de Radu Banciu: „Regret că l-am cunoscut. A fost un mediocru!”

Fostul jurnalist Sorin Mihailovici a fost jignit dur de Radu Banciu, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Prezentatorul susține că fostul său coleg de breaslă nu ar fi realizat nimic cât timp a lucrat în presă, fiind o persoană mediocră, care nu ar fi lăsat nimănui o bună impresie. Replica lui Sorin Mihailovici nu s-a lăsat, însă, așteptată.

Mihailovici este stabilit în Canada de aproape două decenii și s-a dedicat proiectelor personale, renunțând la meseria de ziarist. Recent, a fost invitat la un post de televiziune, ocazie cu care a vorbit despre viața printre străini.

Sorin Mihailovici, jignit dur de Radu Banciu

Pe finalul emisiunii, a intervenit Radu Banciu care, pur și simplu, l-a “mitraliat” pe Sorin Mihailovici, despre care a spus că regretă că l-a cunoscut. Surprinzător, fostul jurnalist al Gazetei Sporturilor nu l-a întrerupt pe prezentatorul TV, lăsându-l să-și termide monologul.

Unul dintre regretele mele este că l-am cunoscut ca jurnalist pe Sorin Mihailovici. Nu mi-a lăsat o impresie bună nici mie, nici colegilor mei. Dar nu zic că ce face acum nu e de calitate. Asta ne demonstrează ce ne zicea nouă un profesor la facultate, anume că poți să fi prost cu meseria ta, dar la un moment dat să existe o cotitură a destinului care să întoarcă favorabil lucrurile. Poate că așa s-a întâmplat în cazul lui. Era un jurnalist mediocru, nu a demonstrat nimic. Nu e o jignire, asta cred eu. Nu fac pe ipocritul”, a spus Radu Banciu în cadrul emisiunii Look Sport LIVE, moderată de Geanina Iacob.

Ulterior, Geanina Iacob i-a cerut scuze lui Sorin Mihailovici că a trebuit să îndure cuvinte grele, însă fostul jurnalist a ținut să aibă ultimul cuvânt și a exclamat: „Un dobitoc!”.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *