Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mirabela Dauer, dezvăluiri despre fiul care refuză să o vadă: „O să își dea seama că a greșit”

Mirabela Dauer a făcut recent mărturisiri emoționante despre relația cu fiul său. Iată ce a spus artista. 

Solista este foarte afectată de relația defectuoasă pe care o are cu fiul ei, Nanu, azi în vârstă de 43 de ani. Mirabela nu l-a văzut de 20 de ani.

„O să își dea seama că a greșit”

„Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele”, a povestit artista la o emisiune TV. 

Dauer a mărturisit că fiul său refuză orice comunicare cu ea: „Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”.

Solista l-a pierdut pe fiul său atunci când Nanu avea doar doi ani. La divorț, Traian Popovici a susținut că și-a surprins soția înșelându-l cu un chitarist, în timp ce se afla la mare, pentru un concert. Bărbatul a adus și martori la proces, influențând astfel Instanța ca fiul lor să rămână în grija lui.

„Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit”, a mai spus Mirabela, care susține că i-a plătit pensie alimentară fiului ei până când acesta a împlinit 18 ani.

Nu rata:  Unde se află acum fiul Mirabelei Dauer: ”Eu am suferit destul. E făcut din mine, din sufletul meu…”

Mirabela Dauer, dezvăluiri despre fiul care refuză să o vadă: „Nu vreau să agit apele”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *