Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Juratul de la Antenă 1 a fost părăsit de iubită pentru celebrul concurent de la Masterchef

Cel de-al patrulea jurat de la ”X Factor” a ”pierdut” în fața unui renumit concurent de la ”Masterchef”! La scurt timp după ce a rupt-o cu Florin Ristei, fosta iubită a artistului s-a cuplat cu un vestit bucătar. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații savuroase.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii incredibile legate de cea mai recentă și surprinzătoare idilă care s-a derulat în lumea mondenă. (CITEȘTE ȘI: DONJUANUL DE LA MASTERCHEF, NOAPTE DE POMINĂ CU “ISPITA” CARE NU PLEACĂ DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €)

Cu toate că se bucură de o carieră de succes în plan muzical, Florin Ristei, cel de-al patrulea jurat de la ”X Factor”, pare să fie un veritabil ghinionist în dragoste.

Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, la scurt timp după ce a pus capăt relației cu Florin Ristei, sexoasa Marinela, fosta iubită a juratului de la Antena 1, s-a cuplat cu un fost concurent de la Masterchef.

Din câte se pare, sexoasa brunetă și-a găsit liniștea sufletească în brațele lui Tudor Aposteanu, donjuanul care a ajuns în atenția publicului după ce a participat în show-ul culinar de la PRO TV. De ceva timp, Tudor Aposteanu și Marinela trăiesc o poveste de dragoste și nu ezită să împărtășească cu fanii din mediul virtual o parte din momentele minunate din viața de cuplu. (VEZI ȘI: S-A IUBIT CU FIICA ”REGELUI MOBILEI” ŞI CU A LUI MĂDĂLIN VOICU! IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ! DONJUANUL DE LA MASTERCHEF S-A COMBINAT CU…)

”Fosta” lui Ristei s-a combinat cu Tudor Aposteanu

Tudor Aposteanu, listă lungă de cuceriri, dar și afaceri de succes

Tudor Aposteanu este un bărbat căruia îi place să-și trăiască viața din plin, iar, de-a lungul ultimilor ani, a avut relații cu mai multe personaje cunoscute, precum Cristina Şucu, una dintre fiicele unui celebru om de afaceri, Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu, Sulekha Ahmed, o tânără de naţionalitate arabă, Laura Alistar, fosta parteneră a lui Bogdan Stelea, Maria Ale, fiica milionarului Iulian Tudor. Cu niciuna însă nu a făcut pasul cel mare. (NU RATA: DONJUANUL DE LA MASTERCHEF A SEDUS-O PE FOSTA IUBITĂ A LUI STELEA! IMAGINILE-DOVADĂ)

Tudor Aposteanu şi-a deschis un restaurant în Bucureşti

Totodată, participarea la MasterChef i-a adus ceva notorietate. Probabil pentru a demonstra că este un bucătar iscusit, Tudor Aposteanu şi-a deschis și un restaurant, căruia i-au călcat pragul multe vedete, între care fosta “casnică” de la MasterChef, Andreea Moldovan, împreună cu soţul ei, DJ Optik, dar şi tenismenul Horia Tecău.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *