Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Giani Kiriță se “reprofilează”?! Cum l-am filmat în compania “moștenitorului” imperiului Castellano

Giani Kiriță mărturisea, de curând, că fotbalul nu-i dă pace, îl visează, are coșmaruri, deci trebuie să se întoarcă acolo unde a făcut carieră. Așa că fostul căpitan al ”câinilor” se decisese să lase showbizul pe care l-a îmbrățișat de câțiva ani buni și să revină la Dinamo, acolo unde se fac mari mutări. Doar că neobositul Giani ascunde multe secrete! CANCAN.RO l-a întâlnit cu racheta în mână, la fileu cu „moștenitorul” familiei Castellano.

Kiriță se ”reprofilează”? Cum l-am filmat pe fostul fotbalist

Furori a făcut Giani Kiriță pe la emisiunile mondene, „Exatlon” sau „Vulturii de noapte”, dar, când s-a băgat la fileu, chiar a ieșit mega-spectacol! Un teren din Herăstrău au ales fostul fotbalist și Vincenzo Aiello, nimeni altul decât nepotul lui Joshua Castellano, și, în scurt timp, erau gata echipați pentru a-și etala calitățile. Și-a luat Giani gândul de la fotbal în ultima clipă, după ce a văzut că loc nu mai are în ”Ștefan cel Mare”, unde acționariatul spaniolilor nu ar avea ochi pentru el? Cert e că s-a jucat intens, cu mingi tăiate, cu mingi greșite, cu nervi, dar și cu unele glumițe, că, până la urmă, doar nu se pusese vreun uriaș rămășag.

(CITEȘTE ȘI: GIANI KIRIȚĂ S-A COMBINAT CU O PUȘTOAICĂ DE-O SEAMĂ CU FIICA LUI. I-AM FILMAT PE PLAJĂ ÎN TIMP CE…)

Cei doi au luat o mică pauză, apoi au revenit în forță pe teren

Nu, nu se ”reprofilează” Giani Kiriță, lasă fotbalul pentru mai târziu, pentru când sportul care i-a oferit atâtea satisfacții își va întoarce, până la urmă, fața și către el. Până atunci…”Descurcă-te cu asta, Vincenzo”, iar mingea pasată ușor peste fileu de Giani îi aduce punctul. Apoi se întinde către ”replica” nepotului, fără șanse de reușită. Bucurie în cealaltă parte a terenului. Apoi, cei doi ”maeștri” se retrag. E pauză. Telefoanele la butonat. Giani a obosit nițel, așa că a preferat scaunul. În schimb, adversarul lui nu a mai avut răbdare să ajungă acolo, așa, din picioare, și-a făcut treaba pe mobil. Apoi, s-a îndreptat către Giani, i-a dat o rachetă-n cap, prietenește, firește, iar meciul s-a reluat. Cine a câștigat? Nici ei nu mai știu, că meciul a fost prea echilibrat. Și, până la urmă, cei doi chiar nu mai au ambițiile din tinerețe!

Giani Chiriță vrea să renunțe la showbiz

Giani Kiriță a anunțat, în urmă cu mai bine de două luni, că este gata să renunțe la aparițiile din showbiz. A fost un as printre Faimoșii Exatlonului, apoi un mare antrenor al Războinicilor, iar „Vulturii de noapte” n-ar fi avut, parcă, sens fără Giani. Dar e final de carieră în domeniul televiziunii. Vrea fotbal, totuși. „Deocamdată, în proiectul ăsta al lui Dinamo nu am reuşit, poate că e mai bine aşa, dar îmi doresc din suflet uşor, uşor să fac pasul spre antrenorat. Mă uit la meciuri, vreau să renunţ la televiziune, dar trebuie să o iau de jos, să reintru în fenomen şi atunci automat o să îmi pun şi eu cunoştinţele în valoare, tot ce am învăţat ca fotbalist, antrenorii pe care i-am avut, îţi dai seama că asta nu se uită niciodată, sunt stocate aici undeva.

(NU RATA: “JUMĂTATEA” DE 21 DE ANI I-A SCOS PERI ALBI EROULUI DE LA EXATLON. I-AM FILMAT ÎN PLINĂ STRADĂ, CÂND…)

Giani Kiriță se pregătește să servească pentru punct

Cu siguranţă că voi fi un antrenor care va trăi la cote maxime absolut orice meci, dar important e să fac pasul şi atunci o să vedeţi voi ce fel de antrenor sunt. Mă văd în primul rând antrenând şi pe urmă îţi dai seama, ca orice jucător, am două obiective mari în viaţa mea, să antrenez Dinamo şi Bursaspor”, este dorința anunțată a lui Giani Kiriță.

Giani Kiriţă şi-a încheiat cariera de jucător în 2012, după ce a jucat pentru Rocar, Dinamo (vreme de șase ani, fiind și căpitan al echipei), Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, FCM Târgu Mureş şi CS Buftea. Fostul fundaş a câştigat şase trofee în carieră: de două ori titlul şi trei Cupe ale României, la Dinamo, şi titlul în Turcia, cu Bursaspor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *