Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta “noră” a lui Alex Velea s-a combinat cu un “TikToker” de mare succes. Avem primele imagini cu ex-iubita lui Lino Golden și noul partener

“Rocadă” spectaculoasă în lumea artistică! Fosta “noră” a lui Alex Velea s-a combinat cu un “TikToker” de mare succes. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu ex-iubita lui Lino Golden și noul partener.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini senzaționale în prim-planul cărora se află ex-iubita lui Lino Golden și noul ei partener. (CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU, JIGNITĂ DE LINO GOLDEN DUPĂ CE CRITICUL DE MODĂ L-A ACUZAT CĂ ESTE RASIST! „ÎNȚELEG CĂ EȘTI BĂTRÂNĂ, DAR…”)

Potrivit informațiilor care au însoțit fotografiile, de ceva timp, vloggerița Lorena Vișan și „TikToker”-ul Louis Florea trăiesc o adevărată poveste de dragoste adolescentină.

Săgeata lui Cupidon i-ar fi ”lovit” pe cei doi în urmă cu ceva timp, la o petrecere. Din câte se pare, între fosta ”noră” a lui Alex Velea și Louis ar fi fost dragoste la prima vedere. De atunci, cei doi tineri, care sunt urmăriți de mii de oameni în mediul virtual, par să fie de nedespărțit.

În urmă cu doar câteva zile, Louis și Lorena au fost protagoniștii unei ședințe foto de-a dreptul incendiare. În imaginile pe care CANCAN.RO le prezintă, în premieră, se poate observa legătura puternică dintre cei doi tineri de succes. (VEZI ȘI: LINO GOLDEN, LA PRIMA IEȘIRE ÎN PUBLIC DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE IUBITĂ. CU CINE A FOST FOTOGRAFIAT)

Lorena Vișan s-a cuplat cu ”TikToker-ul” Louis Florea

Lino Golden s-a despărțit de ea prin telefon

Într-un filmuleț postat pe contul ei de Youtube, Lorena a povestit, printre lacrimi, motivele care au dus la ruptura de iubitul ei și spune că a fost deranjată de modul în care acesta a decis să se despartă de ea: la telefon. (VEZI ȘI: INTERNAUȚII AU RÂS CU LACRIMI. CUM ȘI-A PARCAT LINO GOLDEN BOLIDUL DE LUX: „SUNT BOMBĂ”)

”Din omul care mă lua cu el peste tot, care simțea nevoia să fiu lângă el la orice concert, după ce s-a lansat am început să fiu în plus în viața lui. Simțea nevoia să-i dau spațiu, să meargă oriunde fără mine.

Noi ne-am despărțit cam la o lună după ce el a bubuit cu piesa «Panamera». Ne-am despărțit în cel mai penibil și urât mod posibil, practic a anulat tot ce-a fost frumos în relația noastră. Știți formula aia clasică în care te desparți de cineva și nu știi cum, îi trimiți cel mai banal mesaj, cel mai de c.. mesaj – ei bine, așa a fost la noi. Mi-a dat un mesaj: trebuie să vorbim. Credeam că e o glumă proastă, nu-mi venea să cred că urmează să avem discuția de care mie îmi era teamă. Eram la sală când am primit mesajul respectiv, el avea un concert și următoarea zi trebuia să se întoarcă acasă. (…)

Îl sun și la final îmi spune că vrea să ne despărțim. M-a deranjat că mi-a zis-o la telefon pentru că, după o relație de trei ani și jumătate, dacă vrei să-i spui ceva unui om, i-o spui în față, nu prin mesaj sau la telefon”, a mărturisit tânăra.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *