Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Aurel Pădureanu, primele declarații despre divorțul de Cornelia Catanga. Solista de muzică lăutărească a făcut noi dezvăluiri despre motivele separării

Aurel Pădureanu a oferit primele declarații despre divorțul de Cornelia Catanga, iar solista de muzică lăutărească a făcut noi dezvăluiri despre despărțire. În cadrul interviului emoționant, artista a menționat și câteva dintre motivele separării după 33 de ani de mariaj. Ei au făcut cununia religioasă în urmă cu aproape șase ani. 

Vezi și: Cornelia Catanga, fotomodel la 62 de ani! Cântăreața a slăbit și arată incredibil

Cornelia Catanga, noi dezvăluiri despre separarea de Aurel Pădureanu

În vârstă de 62 de ani, Cornelia Catanga a mărturisit că totul ar fi început de la o discuție aprinsă în timpul căreia și-a sfătuit soțul să fie mai rezervat în legătură cu ajutorul oferit colegilor lui. De asemenea, vedea a mai subliniat că și noua realitate creată de criza epidemiologică a adus probleme în viața de cuplu.

“A fost o discuție, pentru că soțul meu și-a ajutat foarte mult colegii și eu spuneam: «Fii mai rezervat». Și de la contraziceri se începe o discuție. Criză de comunicare între cei doi soți pentru că problemele sunt foarte multe, mai ales acum în perioada pandemiei”, a povestit artista în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Ulterior, Cornelia Catanga a mai dezvăluit: “Ne lipsesc concertele, ne lipsesc nunțile, ne lipsesc botezurile, nunți pe care le aveam de câte 500-600 de persoane. Lumea nu mai poate sa facă, le-au anulat pentru la anul sau renunță. Eu stau la etajul unu și soțul meu stă la etajul doi. El nu mă lasă pe mine să urc 44 de scări zilnic. Dar lucrurile se vor așeza, eu sper că se vor așeza. Voi știți că eu sunt o fire mai impusivă”.

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații despre despărțirea de Cornelia Catanga

“Ne lipsesc concertele, ne lipsesc nunțile, ne lipsesc botezurile, nunți pe care le aveam de câte 500-600 de persoane. Lumea nu mai poate sa facă, le-au anulat pentru la anul sau renunță.

Eu stau la etajul unu și soțul meu stă la etajul doi. El nu mă lasă pe mine să urc 44 de scări zilnic. Dar lucrurile se vor așeza, eu sper că se vor așeza. Voi știți că eu sunt o fire mai impusivă”.

Primele declarații ale artistului despre divorț

Azi, în cadrul unui interviu, Aurel Pădureanu a oferit primele declarații despre divorțul de solista de muzică lăutărească alături de care are un băiat – Alexandru Pădureanu . Îndrăgitul artist refuză să divorțeze de femeia cu care s-a însurat în urmă cu 33 de ani.

“A fost o mică discuție, iar Cornelia este puțin mai impulsivă, eu sunt un om mai cerebral. Stau și gândesc înainte să scot un cuvânt, asta e. Nu știu ce să cred, vă rog să mă credeți că nu știu ce să cred. Noi avem o căsnicie frumoasă, întotdeauna la evenimente mergem împreună, suntem împreună, să știți.

Întotdeauna, am căutat ca al meu comportament să fie elegant și frumos, pentru că am o familie frumoasă. Am trecut prin multe greutăți, multe necazuri s-au abătut asupra noastră, că așa este viața. Eu zic că finalul… vedem despre ce este vorba”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Antena Stars.

Află și: Cornelia Catanga a făcut infarct, apoi a luat decizia care… “Îmi vine să mă strâng de gât!”

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au făcut cununia religioasă în urmă cu aproape șase ani

Pe 23 octombrie 2014, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața Lui Dumnezeu. Cei doi artişti şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, iar artista a fost dusă la altar chiar de fiul său, Alexandru Pădureanu. Mireasa, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu. Petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul Mărul de Aur.

Nu rata: Cornelia Catanga, mărturisiri cutremurătoare despre ziua în care a vrut să se sinucidă

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *