Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anna Lesko a criticat-o dur pe Andreea Bălan și i-a luat apărarea lui George Burcea: “Asta e doar în capul ei. Nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când…” | VIDEO

Aflată pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni”, Anna Lesko a criticat-o dur pe Andreea Bălan pentru felul în care se comportă față de fostul soț, George Burcea. În plus, artista de 41 de ani i-a luat apărarea actorului care are 32 de ani. 

Citește și:  Ipoteza care schimbă tot ce se știa despre relația lor. Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat în luna de miere: “Erau nerăbdători”

Anna Lesko a criticat-o dur pe Andreea Bălan și i-a luat apărarea lui George Burcea

Cântăreața Anna Lesko a lansat critici acide la adresa colegei sale de breaslă, Andreea Bălan, pe care o acuză că nu are un comportament potrivit în relația cu tatăl fiicelor sale. Afirmațiile dure au fost făcute în cadrul ediției din această seară a show-ului “Ferma. Orășeni vs săteni” care rulează la Pro TV.

“Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a declarat Anna Lesko în timpul unei discuții pe care a purtat-o cu Viviana Sposub în cadrul emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni” din această noapte.

Cele două au mărturisit că îl plac foarte mult pe actorul George Burcea despre care au spus că “muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție”.

Află și: Adevărul a ieșit la suprafață! Ce fac George Burcea și Viviana Sposub la Ferma, atunci când camerele de filmat se opresc

Anna Lesko l-a sărutat cu patos pe pilotul Octavian Ciovică

Tot în cadrul ediției de azi a show-ului de la Pro TV, cântăreața l-a sărutat cu patos pe pilotul Octavian Ciovică și a subliniat că poate face orice vrea din el. Săruturile la care au fost prezente Anisia Gafton și Viviana Sposub s-au materializat “în ideea ca el să nu mai sforăie”, a spus artista de 41 de ani.

“Tavi e foarte simpatic, e foarte drăguț și lasă tot timpul loc de acel băiat de care poți să îți bați joc. E foarte simpatic, dar dacă mă pun la mintea lui, praf îl fac, îmi e și milă. E acel bărbat din care faci ce vrei tu, dacă știi cum să pui problema. Și nu trebuie să pui prea mult, că se așază singură”, a afirmat Anna Lesko în cadrul emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni”.

Descoperă și: Anna Lesko se descurcă de minune pe scena, dar și în bucătărie face ravagii! De la cine a învățat cântăreața să gătească cele mai delicioase preparate

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *