Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alina Pușcău și Anda Adam, momente interzise cardiacilor, la Ferma! Cum au făcut duș cele două: „Nici nu aveam…”

Competiția Ferma este una cum nu se poate mai aprigă pentru vedetele noastre. Obișnuite cu luxul de acasă, cele două bombe sexy, Alina Pușcău și Anda Adam au trebuit să se descurce așa cum s-a putut atunci când au vrut să facă un duș. Imaginile au fost, însă, de-a dreptul incendiare!

Telespectatorii Ferma au avut parte de un moment inedit și incredibil de sexy. Este vorba de momentul în care Anda Adam și Alina Pușcău au decis să facă duș împreună și deși erau obișnuite cu băile lor luxoase de acasă, cele două se pare că au făcut față cu brio provocării.

Anda Adam și Alina Pușcău, momente interzise cardiacilor, la Ferma

Îmbrăcate sumar, în costume de baie și cu un prosop pe ele, Anda Adam și Alina Pușcău au făcut deliciul telespectatorilor cu formele lor, încât aceștia nici nu au mai realizat cu ce probleme se confruntă bombele sexy.

„Mi-am pus costumul de baie, mi-am făcut baie. Nici nu aveam apă caldă…ne-am luat cratiță și ne-am pus-o pe foc, Anda m-a ajutat să mă spăl…îmi punea apa pe corp și eu am ajutat-o pe ea. Am fost așa de fericită, vaiiii!” a spus Alina Pușcău. Preț de câteva secunde, Anda Adam și-a făcut duș tot în costum de baie, dansând lasciv într-o cadă. Formele apetisante ale blondinei s-au văzut în toată splendoarea, așa că nu este de mirare că audiența Pro TV-ului a sărit de cotele normale. Și Alina Pușcău a fost la fel de sexy în ipostaza cu pricina, iar cele două s-au întrecut în nebunii!

Pe de altă parte, și ceilalți concurenți au avut parte de o experiență similară. Afară, Cezar Ouatu a aruncat cu apă pe Elena Chiriac, ajutând-o pe aceasta să se spele. Colegii rămași la masă au privit întreaga scenă cu amuzament, iar din când în când, l-au mai tachinat pe artist, spunându-i că așa se spală mașina și că ar trebui să fie mai delicat.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *