Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Perversu de pe Târgu Ocna e de nerecunoscut. S-a îngrășat teribil și nu mai arată deloc așa cum știai

Perversu de pe Târgu Ocna a pierdut lupa cu kilogramele și a ajuns de nerecunoscut! Controversatul personaj a apărut din nou în peisaj după ce în cadrul emisiunii „Jador Adevărat” de pe Antena Stars au fost prezentate imagini cu Jador și cu Perversu, care se pare că este bunul său prieten. 

Perversu de pe Târgu Ocna este bunul prieten al lui Jador, așa că telespectatorii au avut surpriza de a-l vedea pe acesta în cadrul emisiunii de tip reality-show, de pe Antena Stars, numită „Jador Adevărat”.

În episodul trecut, Jador s-a întâlnit cu Perversu de pe Târgu Ocna și a fost extrem de încântat de revedere. Mai mult, în fața telespectatorilor, artistul a mărturisit că cei doi sunt prieteni buni, iar Perversu i-a fost aproape cântărețului în momente extrem de grele.

„Perversu’ e un familist convins. Ca fiecare băiat te mai uiți după o fată, dar el are copii. Să vezi cum îi educă. Copiii lui știu engleză. Își duce copiii la școală, se joacă cu ei în fiecare zi. E un tată cum n-ai mai văzut. El e omul meu de bază. Când îmi era rău și nu aveam pe nimeni, el a venit. A avut grijă de mine, mi-a adus de mâncare. Te face să râzi, îți dă o stare bună” a spus Jador, în cadrul emisiunii despre el și viața lui.

Perversu de pe Târgu Ocna s-a îngrășat teribil

Detaliul care a atras atenția tuturor a fost, însă, faptul că Perversu de pe Târgu Ocna s-a îngrășat extrem de mult și era de nerecunoscut. Spre deosebire de fizicul pe care îl avea acum câțiva ani, acum, acesta a pierdut lupa cu kilogramele, iar Jador a observat și el acest lucru.

„Nu știu cât poate să mănânce omul ăsta”, a spus Jador, în glumă, despre Perversu de pe Târgu Ocna.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *