Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Misha și Connect-R s-au împăcat, de dragul ei: ”Să fii curajoasă și înțeleaptă!”

Misha și Connect-R au format, din nou, un cuplu în prima zi a acestei săptămâni. A corespuns cu începerea noului an școlar… Maya, fiica celor doi, i-a unit, cel puțin pentru o zi. 

CITEȘTE ȘI: MISHA A DEZVĂLUIT MOTIVUL DIVORȚULUI DE CONNECT-R: ”CEA MAI MARE LECȚIE PE CARE AM ÎNVĂȚAT-O ESTE…”

Misha și Connect-R au fost alături de fiica lor, Maya, care a început luni școala. Cei doi sunt divorțați, dar, de dragul fetiței pe care o au împreună, s-au afișat pe străzile din Capitală, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat în relația ce părea, la un moment dat, indestructibilă.

Misha și Connect-R s-au împăcat, de dragul fetiței lor, Maya

Misha a postat și ea câteva fotografii alături de Maya și a scris și un mesaj public de încurajare pentru fetiță. “Prima zi de școală! Mult succes, Maya! Să fii curajoasă, înțeleaptă și să ai mereu încredere în tine. Te Iubesc!”, a scris Misha pe pagina sa de Instagram pentru fiica sa.

NU RATA: MISHA, ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE DECUPAT ÎN ZONELE INTIME! POZA INCITANTĂ A FOST PUBLICATĂ DUPĂ CE A FĂCUT UN GEST EMOȚIONANT PENTRU FOSTUL SOȚ, CONNECT-R

Fanii i-au împăcat de mai multe ori pe cei doi, iar în spațiul public s-a vehiculat chiar ideea că sunt din nou împreună, datorită vacanțelor în care au mers alături de fetița lor. Dar, totuși, Misha și Connect-R se țin de decizia luată în 2017, iar de atunci nu mai formează un cuplu. Doar atunci când Maya are nevoie de amândoi.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *