Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

George Burcea a vorbit despre viața fără Andreea Bălan. “Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie”

George Burcea este unul dintre concurenții de la Ferma. Orășeni vs săteni. Actorul și Andreea Bălan, mama fetițelor sale, s-au despărțit, urmând să se pronunțe divorțul. Chiar dacă au trecut câteva luni bune de când a plecat din casa artistei, acesta mărturisește că nu participă la show cu gândul de a se îndrăgosti de altcineva. Astăzi, cei doi ar fi trebuit să aniverseze un an de la nuntă.

“Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar, după cum spuneam, dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat.

Sunt tânăr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”, a spus George potrivit Click.

După participarea la Ferma, George Burcea și Andreea Bălan vor trebui să divorțeze oficial. Întrebat despre regrete, actorul a mărturisit că este împăcat cu decizia lui.

“Am învățat că în viață e bine să fii pregătit oricând pentru orice. Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie. Cred că trecutul trebuie lăsat deoparte și e nevoie să ne ocupăm mai mult de prezent.

Din acțiunile trecutului nu poți schimba mai nimic și de aceea este bine să fim împăcați cu toate deciziile pe care le-am luat în anumite momente.

Sunt un om care este împăcat cu trecutul lui și mândru de trecutul lui, pentru că toate m-au adus astăzi în acest punct, iar astăzi sunt fericit”, a mai spus el, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *