Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Femeia din Capitală, care și-a snopit fetița de 4 ani în bătaie, arestată pentru 30 de zile

Femeia din Capitală, care și-a snopit fetița de 4 ani în bătaie, a fost arestată pentru 30 de zile.

În mediul online au apărut imagini revoltătoare! O femeie din Capitală își bătea cu cruzime fetița de doar 4 anișori. Nicoleta, fiica cea mare a femeii, a mărturisit că atât ea cât și celelalte surori erau supuse la același tratament. Bătăile erau la ordinea zilei!

Femeia este acuzată de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie. Procurorii care au dispus urmărirea penală a femeii susțin că în cursul lunii august aceasta și-a agresat în mod repetat fiica în vârstă de patru ani.

”A lovit-o cu palmele la nivelul feței și corpului, a tras-o puternic de păr, a lovit-o cu o curea din imitație de piele la nivelul corpului, a țipat în mod agresiv la ea, umilind-o, intimidând-o prin întreg comportamentul violent și filmând-o în timpul exercitării violențelor, acte prin care i-a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1.

Fiica cea mare a femeii a spus că nu este pentru prima oară când mama ei a bătut-o pe sora ei mai mică. Anul trecut, femeia i-ar fi spart capul micuței și toți vecinii au observat cruzimea femeii. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU LA BRAVO AI STIL! ANDREEA TONCIU, DESFIINȚATĂ: ”EȘTI O MIZERIE DE FEMEIE”)

„Anul trecut i-a spart capul. Avea o gaură în cap. Am fost la Poliție și mi-a zis că nu e treaba mea și să îl las pe taică-su să își facă treaba. Oriunde apelam îmi zicea că nu puteam să fac nimic”, a spus Nicoleta la „Acces Direct”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *