Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Biletul Zilei » Debut de săptămână câștigător » Așa pariem astăzi pentru profit!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Astăzi vom paria pe un „combo” din tenis, hochei și fotbal în încercarea de a ne dubla din nou investiția.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Prima selecție de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom miza pe diferența de valoare în duelul din cadrul turneului Challanger de tenis masculin de la Iași unde Pablo Andujar numărul 51  ATP se va duela cu Alexander Muller, francezul fiind pe locul 235 ATP. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria ibericului.

Cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei vine de la confruntarea de hochei din Rusia dintre Ufa și Nizhny Novgorod. Gazdele au prima șansă conform bookmakerilor pentru a se impune iar noi vom paria în consecință pe o victorie obținută inclusiv în prelungiri. Remarcăm faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în patru din ulltimele cinci „directe”.

Închidem Biletul Zilei cu o selecție care vine din Ligue 1 unde Montpellier va primi vizita formației Lyon. Oaspeții pleacă cu prima șansă la victorie în această rundă de debut, însă noi vom fi precauți și vom paria acoperit pe dubla „X2”, selecție câștigătoare în patru din ultimele cinci directe.

Biletul Zilei                    
ora 13:00 Andujar – Muller – 1 – cota 1.22
ora 17:00 Ufa – Nizhny Novgorod – 1 (OT) – cota 1.30
ora 22:00 Montpellier – Lyon – X2 –  cota 1.30
Cota totală: 2.06

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *