Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andrei Ungureanu, concurentul de la iUmor care suferă de sindromul Tourette, merge în marea finală

Andrei Ungureanu a reușit să impresioneze publicul la iUmor. ”Omul cu Tourette” a fost trimis în finala sezonului 9. El a fost votat de oameni, prin aplicația iUmor, în prima ediție a emisiunii, difuzată duminică seara, la Antena 1.

De pe TikTok, unde vorbește despre cum este viața sa influențată de sindromul Tourette, Andrei Ungureanu, a urcat direct pe scena iUmor cu un bagaj plin de autoironie.

”Am început să fac TikTok de un timp și mă filmez pentru a le arăta și altora ce înseamnă să trăiești cu acest sindrom. Cumva este o parte din mine acum, Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete învoluntar și vă înjură involuntar”, le-a explicat Andrei juraților. 

Antoaneta Neuvirt, Triada, Andrei Ungureanu și Mihai Caragea au fost singurii concurenți care au reușit să obțină din partea juraților voturile necesare pentru a intra la votul publicului.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *