Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alina Ceușan, de la Asia Express, primele declarații despre problemele pe care le-a avut în timpul nașterii. „Poziția și ritmul său cardiac nu erau acolo unde trebuie”

Alina Ceușan, fosta concurentă de la Asia Express, a devenit mamă pentru prima oară, în această dimineață. Vedeta a anunțat încă de ieri că va naște mai devreme decât ar fi crezut. Astfel că, băiețelul ei a venit pe lume după 12 ore de travaliu și o operație de cezariană.

Alina Ceușan a mărturisit că a trecut prin momente dificile, întâmpinând complicații în timpul nașterii și dureri insuportabile.

„O jumătate de oră de împins. Bebelușul se tot întorcea. Mihaela a ținut cu mâinile bebelușul, dar și colul uterin deschis. Asta doare foarte tare. Dar am sperat că suntem pe drumul cel bun.

El se întorcea tot timpul. Ritmul cardiac tot creștea. Sunt extenuată, tremur, am vrut să fac asta pentru amândoi atât de mult.

Moașele m-au încurajat, dar poziția și ritmul său cardiac nu erau acolo unde trebuie”, a mărtuisit Alina Ceușan fanilor, pe contul de Instagram După 12 ore de travaliu, micuțul Rock a venit pe lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *