Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Scandal uriaș la Constanța! Totul a plecat după apelul de la amantă

A ieșit un scandal uriaș între concubini, la finalul lui iulie, la Constanța. A ieșit bătaie, totul de la un apel telephonic de la amantă.

CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE, CUNUNAT DE CIPRIAN MARICA! IOANA ŞI FOSTUL FOTBALIST, PRIMA APARIŢIE ÎMPREUNĂ DUPĂ AMANTLÂCUL CU ANA MUNTEAN

Astfel, pe rolul Tribunalului Constanța s-a aflat apelul ce viza soluționarea unui caz ce avea ca obiect un ordin de protecție, înaintat de o constănțeancă, B.L.O., în contradictoriu cu partenerul acesteia, M.G.G.

Femeia a solicitat instanței un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni, prin care să se dispună obligarea fostului concubin la păstrarea unei distanțe minime față de reclamantă de 100 metri; interzicerea oricărui contact telefonic; obligarea bărbatului de a preda armele la Poliție: cuțit, pistol cu bile și pistol electroșoc dar și obligarea acestuia de a se prezenta peiordic la poliție, scrie replicaonline.ro.

Scandal uriaș plecat de la amantă

Cum a motivat victima solicitarea ordinului? Și-a întrebat partenerul cine îl sună, iar el a luat foc. Și a ieșit cu bătaie. În motivarea cererii, femeia a spus instanței că într-o zi, în jurul orelor 03-04 dimineața, concubinul său, pe fondul consumului de alcool, a început să o jignească, apoi a amenințat-o că o bate. În acel moment, fetița lor s-a trezit și a început să plângă, iar pentru a aplana conflictul, femeia a ieșit din cameră pentru a îl lăsa să doarmă cu fetița. După aproximativ 30 de minute aceasta s-a întors în cameră cu laptele, a luat fetița în brațe și i-a spus partenerului său să se ducă în sufragerie să se uite la TV. Între timp, l-a sunat o femeie, moment în care aceasta i-a cerut explicații, iar bărbatul a început să o lovească cu pumnii în cap, a târât-o de pe pat jos, apoi a apucat-o cu mâinile de gât.

Femeia a recunoscut că anterior au mai existat scene de violență din partea pârâtului. În motivarea hotărârii s-a reținut că, din convorbirile de pe aplicația what’s app, precum și din modul în care B.L.O. a interacționat cu bărbatul la termenul din 20.07.2020, nu rezultă din partea un sentiment de frică. Totodată, s-a mai reținut că certificatul medico-legal prezentat de femeie, deși concluzionează existența unor leziuni traumatice ce pot data din 10.07.2020, acestea sunt leziuni minore, ce nu au pus în pericol viața și care ar fi putut exista în contextul prezentat de bărbat, respectiv ca urmare a faptului că acesta a vrut să o îndepărteze în momentul în care aceasta l-a mușcat de mână, trăgând-o de păr.

Prin urmare, a reținut prima instanță că, în contextul în care părțile nu mai locuiesc împreună, iar constănțeanca a declarat că nu dorește să se mai întoarcă în locuința concubinului, nu există un pericol iminent pentru viața și integritatea fizică a acesteia, câtă vreme părțile nu mai reiau relația de concubinaj.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *