Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

GALERIE FOTO | Expoziții inedite la Romanian Design Week!

Cea de-a opta ediție a evenimentului Romanian Design Week, care are tema SCHIMBAREA – CHANGE 2.0, are loc până pe 20 septembrie în București. 

Una dintre noutățile acestei ediții este Design Flags, o serie de șapte expoziții prezentate în premieră în România și găzduite, pentru prima dată, în spațiul Qreator din București, Bulevardul Aviatorilor 8A, care documentează evoluția designului din perspective culturale internaționale. 

Despre Design Flags 

Prezența Qreator în cadrul Romanian Design Week înseamnă șapte expoziții, reunite sub numele Design Flags. Acestea vor fi deschise publicului larg cu vârsta peste 18 ani, în perioada 13-20 septembrie 2020, între orele 10:00 și 20:00, în spațiul Qreator din Bulevardul Aviatorilor nr. 8A. Expozițiile documentează evoluția designului din perspective culturale diverse și din țări diferite. Publicul va putea admira la Qreator postere stradale din Madrid, care explorează istoria orașului, afișe ale Asociației Designerilor Grafici Maghiari, dar și colecțiile finaliste ale concursului demarat de Comitetul Olimpic Ungar pentru uniformele sportivilor ce urmau să participe la Olimpiada de la Tokyo de anul acesta. La acestea se adaugă Future Food Formula, instalația interactivă creată de Chloé Rutzerveld, food designer, expozițiile de design de produs Made in CZ / Found in RO, care includ obiecte fabricate în Cehoslovacia și atât de prezente în viața cotidiană românească înainte de Revoluție, sau Portugal Normal, o colecție de obiecte care au potențialul de a contura o estetică specifică culturii portugheze și care au intrat deja în memoria colectivă portugheză. 

Astfel, Qreator își continuă misiunea de a fi #homeofcreativity, de a inspira și a influența modul în care este percepută creativitatea.

Mentiuni: Evenimentul este organizat ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile si recomandările valabile în acest moment. Astfel, pentru a respecta reglementările legislative în vigoare, în interiorul vilei vor putea fi prezente doar 40 de persoane simultan, care sunt rugate să poarte măști și să păstreze distanța socială. Accesul la expoziții este gratuit și se face doar prin intrarea principală a vilei din Bulevardul Aviatorilor nr. 8A – din Piata Victoriei. La eveniment pot lua parte doar persoanele cu vârsta peste 18 ani.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *