Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Caz șocant în Capitală. O femeie se filmează în timp ce își snopește fiica de 5 ani în bătaie, la îndemnul unui bărbat: „Ăla o pune să o bată”

O femeie din Capitală a reușit să șocheze prin gesturile sale. Acesta se filmează în timp ce își bate fără milă fetița, o copilă de numai 5 ani și se pare că totul se întâmplă la îndemnul unui bărbat, care o încurajează să facă lucrurile odioase.

Cazul șocant al copilei de numai 5 ani pe care mama ei o snopește în bătaie a ieșit la lumină după ce mai mulți internauți au distribuit imaginile groazei. Se pare că micuța este chinuită de foarte mult timp de către mama ei, care nu are nicio milă să o lovească.

Copilă de 5 ani, bătută fără milă de propria mamă

În imaginile halucinante, femeia din Capitală se filmează în timp ce o bate pe copila de 5 anișori și o trage de păr. Internauții s-au revoltat și cer să se facă dreptate pentru biata fetiță, iar femeia să fie decăzută din drepturile părintești.

„Această femeie locuiește în Giulești, are o fetiță de 5 ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul.

Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat. Am înțeles că fetița este la bunica ei acum, dar nici bunica nu este așa bună. Scăpați îngerașul ăsta din mâna monștrilor, să nu îi mai facă rău. Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este”, a scris Mădălina, într-o postare pe Facebook în care a publicat poze cu femeia, dar și imagini din timpul chinurilor la care era supusă fetița.

Cel mai probabil, poliția sa sesizat, având în vedere faptul că femeia a fost reținută pentru 24 de ore și mai apoi eliberată.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *