Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Răvășitoarele” au prins ultimul bronz în cele mai “tari” poziții. Top 30 sexy-vedete la mare 2020. Ce locuri ocupă Bianca Drăgușanu, Mădălina Ghenea, Emily Burghelea ori Daniela Crudu

Oglindă, oglinjoară…. cine-i cea mai bronzată vedetă din țară? Ei bine, avem răspunsul! CANCAN.RO a făcut retrospectiva verii și vă prezintă topul sexy-vedetelor din showbiz-ul românesc care au afișat pe plajele de la malul mării cel mai reușit bronz.

Ce poate fi mai plăcut decât să te bată razele soarelui pe o plajă mirifică? Vedetele noastre iubesc nisipul, marea şi soarele, iar în fiecare an îşi programează o vacanță pe litoralul românesc sau… peste hotare.

Reprezentantele sexului frumos și-au scos formele la bronzat, chiar dacă nu am avut parte de o vară în adevăratul sens al cuvântului din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar și în acest context, ”zânele” au fost „obsedate” să fie ciocolatii. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE UMEDE LA PLAJĂ. CE LOCURI OCUPĂ DANIELA CRUDU, FLAVIA MIHĂȘAN ȘI MĂDĂLINA GHENEA ÎN CEL MAI SENZUAL CLASAMENT)

Doar ştim cu toții cât de greu este să obţii un bronz frumos, uniform. Așa că vedetele noastre au optat pentru costume de baie minuscule, pentru a avea un bronz desăvârșit… dar și pentru a-și pune formele în evidență, în cele mai „tari” poziții.

Raluca Pulhac, bronz ca-n reviste

Din momentul în care și-a făcut apariția pe plajă, Raluca a atras privirile tuturor. Bruneta a optat pentru un costum de baie, negru, format dintr-o singură piesă.

Raluca a stârnit invidia femeilor și a tăiat răsuflarea masculilor de pe plajă cu formele ei de milioane și un bronz ca-n reviste. (VEZI ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE CARE ÎȘI POTRIVESC “CU MÂNUȚA LOR” SLIPUL “BUCLUCAȘ”. CE LOCURI OCUPĂ ÎN CLASAMENT CORINA CARAGEA, LOREDANA CHIVU, CARMEN BRUMĂ ORI ANDREEA BĂLAN)

Raluca Pulhac, medalia de… bronz

Iar din topul incendiar nu lipsesc Mădălina Ghenea, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Inna, Emily Burghelea ori Carmen Simionescu. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe cele mai sexy vedete cu un bronz ca-n reviste.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *