Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dragostea plutește în aer! Cum s-au fotografiat Andreea Bălan și Tiberiu Argint la mare, în Bulgaria

Chiar dacă nu se afișează, încă, împreună pe rețelele de socializare, Andreea Bălan și Tiberiu Argint postează fotografii din aceleași locații, astfel că oricui îi este foarte ușor să-și dea seama de faptul că cei doi petrec foarte mult timp unul în compania celuilalt. 

Tocmai pentru a petrece timp împreună, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au gândit să bifeze câteva zile de vacanță, departe de ochii curioșilor. Cei doi au ajuns în Bulgaria, în resortul de lux Thracian Cliffs Golf And SPA, acolo unde se simt extrem de bine și unde se bucură de tot ceea ce le aduce relația lor.

Pe conturile lor de pe rețelele de socializare, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au postat numeroase fotografii din vacanța lor și se pare că se distrează de minune.

Andreea Bălan a fost fotografiată în costum de baie de Tiberiu Argint, într-o ipostază foarte sexy, iar cei doi au avut numeroase activități. Au jucat golf, au făcut plajă, fotografii și s-au bucurat de timpul petrecut împreună. Dacă Andreea Bălan a ales să împărtășească cu fanii săi aceste lucruri, nici Tiberiu Argint nu s-a lăsat mai prejos și nu și-a neglijat urmăritorii. Iubitul Andreei Bălan a postat și el câteva imagini pe Instagram de pe terenul de golf, dar și de pe plajă.

Andreea Bălan își exprimă fericirea în social media

Detaliul care a atras atenția tuturor a fost reprezentat de descrierile pe care le-a ales Andreea Bălan, pentru imaginile pe care le-a postat pe Instagram. Mai exact, la fotografiile sexy făcute de Tiberiu Argint, artista a scris „Fericire”, iar Elena Gheorghe i-a lăsat un comentariu extrem de frumos. „Meriți”, i-a scris Elena, Andreei Bălan, iar aceasta i-a răspuns imediat: „La fel, iubita mea”. Un alt mesaj postat de blondină le-a demonstrat fanilor săi că acum este extrem de liniștită și fericită.

„Ea a crezut că poate zbura și a făcut-o” a mai scris Andreea, în dreptul unei imagini cu ea.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *