Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum s-a îmbrăcat Loredana Chivu, la botezul fiului Andreei Duță. Invitații au crezut că nu văd bine. FOTO

Weekendul trecut, Andreea Duță și-a botezat copilul, pe micuțul Edan, într-un cadru de poveste. De la marea petrecere nu au lipsit „corupătoarele” Loredana Chivu, Simona Trașcă și Daniela Crudu, iar prima dintre dive le-a atras privirile tuturor cu ținuta ei extravagantă.

Loredana Chivu a fost nelipsită de la petrecerea de botez a micuțului Edan, fiul bunei sale prietene, Andreea Duță. Blondina s-a coafat, s-a machiat corespunzător și a atras toate privirile, dar piesa de rezistență a imaginii sale a fost rochia pe care a ales să o poarte.

Deși a participat la un botez, Loredana Chivu nu s-a putut abține și s-a îmbrăcat în stilul său caracteristic: extrem de sexy, așa că nu e de mirare faptul că toți invitații și-au dat coate, atunci când au văzut-o. Pentru evenimentul respectiv, blondina a ales o rochie cu imprimeu ce imită pielea de șarpe, crăpată pe picior și cu un decolteu amețitor, până la buric.

Andreea Duță și-a creștinat fiul weekendul trecut

Sâmbătă, Andreea Duță, fosta noră a lui Sile Cămătaru, și-a creștinat copilul, pe micuțul Edan. Invitații au fost aleși pe sprânceană. Proaspăta mămică a organizat, în detaliu, întregul eveniment, însă de cheltuieli s-a ocupat… tatăl bebelușului, cel care a absentat, însă, de la botez, din cauza pandemiei.

Printre invitații de top care și-au făcut apariția la botezul băiețelului Andreei Duță au fost 2/3 din Brigada „Corupătoarele” , respectiv Simona Trașcă și Loredana Chivu (Andreea Podărescu a absentat), dar și Daniela Crudu ori Ana Maria Mocanu.

Milionarul Andreei Duță a scos din buzunar sume impresionante pentru botezul micuțului, iar printre cei care au întreținut atmosfera s-au numărat Pepe, dar și Florin Salam, care i-au scos pe toți oaspeții pe ringul de dans, acolo unde distracția a fost în toi, până în zorii zilei.

Andreea Duță are o viață extrem de plină. Focoasa brunetă s-ar fi cuplat în mare secret cu milionarul din Spania, la scurt timp după ce a divorțat de Dani Balint.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *