Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Biletul Zilei » Fotbal și hochei pentru un sfârșit „VERDE” de săptămână!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal și hochei. Vom miza în încercare de a ne dubla investiția pe dueluri din Premier League, La Liga  și prima ligă de hochei din Rusia.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din prima ligă de hochei din Rusia. Vom paria pe minim 4 goluri in Spartak Moscova – Dinamo Minsk, pariul nostru fiind „verde” în ultimele șapte „directe”.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Premier League unde Tottenham va primi vizita formațeii Everton într-unul din cele mai interesante dueluri ale rundei. Echipa lui Jose Mourinho are prima șansă la victorie dar trebuie avut în vedere că oaspeții s-au întărit considerabil în pauza competițională  în special prin transferurile lui Allan de la Napoli și a lui James Rodriguez de la Real Madrid. Se anunță un meci extrem de interesant și noi mizăm pe cel puțin două goluri, selecție câștigatoare în opt din ultimele nouă meciuri directe.

Pe aceeași selecție vom miza și în ultima selecție de pe Biletul Zilei care vine de la derby-ul marilor orgolii Valencia – Levante din La Liga, meci care se anunță spectaculos.

Biletul Zilei
ora 17:00 Spartak Moscova – Dinamo Minsk, peste 3.5 goluri, cota 1.26
ora 18:30, Tottenham – Everton, peste 1.5 goluri, cota 1.28
ora 22:00, Valencia – Levante, peste 1.5 goluri, cota 1.25
Cota totală: 2.01

 

 

 

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *