Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anunțul făcut de meteorologi! De când se răcește vremea

Anunțul făcut de meteorologi! Vremea se răcește de săptămâna viitoare. Alina Șerban a vorbit despre o masă de aer rece care va lovi România.

Ultimele zile ale verii au adus temperaturi caniculare. În sudul ţării au fost înregistrate temperaturi record. Însă, de săptămâna viitoare, vremea se răcește. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE PEDEAPSĂ A PRIMIT SOȚUL VULPIȚEI DUPĂ CE A AGRESAT O ECHIPĂ DE JURNALIȘTI. A IEȘIT CU PARUL ȘI…)

În prima parte a săptămânii, vom avea parte de temperaturi favorabile, dar spre sfârșitul săptămânii va fi o răcire în toată țara, cu instabilitate atmosferică.

”Aproape toată săptămâna care urmează va fi caracterizată de vreme frumoasă, caldă în mare parte din țară, chiar călduroasă în mod deosebit în sudul și vestul teritoriului. Când spun călduroasă, mă refer la temperaturi maxime ce ating 30 de grade, depășesc această valoare spre 33-34 de grade, cu deosebire în partea de sud a teritoriului.

La nivel național, aproape în fiecare zi, cu mici variații pentru unele regiuni, vorbim despre temperaturi maxime între 24 și 32-33 de grade. Vreme frumoasă, fără precipitații, până joi, când apar niște semnale.

Vor fi fenomene specifice instabilității atmosferice, se pare că cel mai probabil în vestul, nordul, centrul teritoriului, mai puțin rest. În același timp, o masă de aer mai rece și o răcire în aproape toată țara. Până atunci, fără precipitații”, a spus Alina Șerban la Antena 3.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *