Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tania Budi a descoperit elixirul tinereții fără bătrânețe. Am fotografiat-o pe “puștoiaca” de 52 de ani, în pantaloni scurți, în timp ce…

Are 52 de ani, dar se pare că a găsit elixirul tinereții fără bătrânețe! CANCAN.RO a întâlnit-o pe „puștoaica” Tania Budi în plină formă, în timp ce își plimba câinele, iar imaginile vorbesc de la sine. Vedeta iubește cu mare patos un bărbat care are jumătate din vârsta ei și pare că este cea mai fericită femeie.

Tania Budi rămâne una dintre cele mai sexy apariții din showbizul românesc. La cei 52 de ani ai săi, ar putea concura fără nicio problemă la capitolul fizic și frumusețe cu puștoaicele de 20 de ani și le-ar da clasă.

(NU RATA: TANIA BUDI ȘI-A PLIMBAT CÂINELE ÎN „STIL NINJA”. S-A CAMUFLAT CU MASCĂ, OCHELARI, CĂCIULĂ ȘI…)

CANCAN.RO a obținut cele mai noi imagini cu Tania Budi și vă spunem doar atât: sunt total interzise cardiacilor.

Tania Budi pare că a descoperit elixirul tinereții

Foarte relaxată, vedeta și-a plimbat cățelul, dar nu oricum, ci îmbrăcată într-o ținută sumară, formată dintr-o pereche de pantaloni scurți de culoare gri deschis, care îi lăsau la vedere picioarele perfecte, lipsite de celulită și vergeturi, un tricou negru mulat, o șapcă neagră și o pereche de pantofi sport de culoare roz. Tania Budi a făcut furori cu outfit-ul ei și se pare că a descoperit elixirul tinereții: iubirea, desigur!

Tania Budi se iubește cu un tânăr de 26 de ani

Tania Budi a revenit la TV, după o lungă absență. Fosta miss a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, și a făcut dezvăluiri despre iubitul ei, în urmă cu puțin timp. Blondina se declară extrem de îndrăgostită, dar și foarte fericită în compania bărbatului iubit. O credem pe cuvânt, căci e vizibil că întinerește pe zi ce trece!

(CITEȘTE ȘI: TANIA BUDI E ÎNDRĂGOSTITĂ LULEA! IUBITUL ARE JUMĂTATE DIN VÂRSTA EI: ”DATORITĂ LUI, M-AM APUCAT DE …”)

De asemenea, Tania a mai povestit cum reușește ca, la 52 de ani, să se mențină de nota 10.

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună.  Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a spus Tania Budi.

Iubitul Taniei Budi este un bărbat cu o meserie extrem de periculoasă. Acesta se numește Marian Burcea, are gradul de caporal în Legiunea Străină şi specializarea de şef de echipă şi trăgător de elită. Serviciul iubitului focoasei blondine a implicat multe sacrificii pentru acesta, întrucât centrul de recrutare se află la Aubagne (lângă Marsilia), iar avansarea este destul de greoaie. Potrivit informațiilor din presă, Marian Burcea, iubitul Taniei Budi, a primit gradul de caporal după mai bine de doi ani de serviciu şi o perioadă îndelungată în care nu şi-a văzut familia.

La început a avut un salariu destul de mic, ce depășea cu puțin 1.000 de euro, însă pentru misiuni poate să primească 20.000 de euro. O misiune durează 4 luni, iar într-un an poate face două astfel de misiuni, care sunt extrem de periculoase, potrivit Click.

Tania Budi, super-sexy la 52 de ani

Tania Budi nu are deloc operații estetice

Deși are 52 de ani, Tania Budi arată incredibil, are o siluetă de invidiat și pe fața ei nu există nicio urmă de rid. Ea reușește să se mențină printr-o alimentație sănătoasă și mult sport, după cum a declarat, în multe rânduri. Până acum nu are nicio intervenție și nu a apelat la medicii esteticieni.

(VEZI AICI: CĂTĂLIN BOTEZATU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE POVESTEA DE IUBIRE DE CARE NU ȘTIA NIMENI: “EA TREBUIE SĂ FIE PROTEJATĂ”)

„Încă n-am ajuns la injecţii sau la operaţii, totuşi există nişte metode de întreţinere şi prevenire fantastice. În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti. Eu mănânc foarte sănătos, iar dacă încep să mă duc şi la sport, atunci chiar că mai încep o facultate peste cinci ani! Cam acesta este spiritul meu acum. A trecut nişte timp pe lângă mine. De la o vreme încoace, având o perioadă atât de bună, încerc să recuperez. Copilăresc un pic.

Să nu mai amintim câţi ani am! Prea s-a comentat în legătură cu asta. N-am nicio treabă cu vârsta biologică. Eu sunt anul doi la facultate”, declara ea, în urmă cu ceva timp. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *