Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Secretarul de la Sănătate se antrenează în Herăstrău ca Rocky Balboa. L-am filmat în acțiune!

Andrei Baciu este un exemplu demn de urmat și asta pentru că duce, cu adevărat, o viață sportivă. Înainte de a-și începe munca de birou, demnitarul merge la alergat în parc. Secretarul de stat de la Sănătate se antrenează în Herăstrău ca Rocky Balboa. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite.

Andrei Baciu, tânărul secretar de stat la Ministerul Sănătății, este un exemplu bun de urmat de către toți tinerii. (CITEȘTE ȘI: ANDREI BACIU A LĂMURIT SITUAȚIA ÎN LEGĂTURĂ CU FUNCȚIA PE CARE O DEȚINE, DUPĂ ANUNȚUL APĂRUT ÎN MONITORUL OFICIAL)

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Andrei Baciu în parcul Herăstrău. Dimineața, la ora la care cei mai mulți dintre noi abia se trezesc și poate ”caută” prin casă o ceașcă de cafea, secretarul de stat din Ministerul Sănătății era deja echipat și pus pe treabă pe aleile parcului.

Program sportiv, dis-de-dimineață

Un amănunt puțin cunoscut despre Andrei Baciu este acela că acesta a practicat volei de performanță încă de la vârsta de 7 ani până la terminarea studiilor universitare, iar dragostea pentru sport nu a dispărut nici până azi. (NU RATA: CINE ESTE BLONDA PE CARE MINISTRUL NELU TĂTARU A “SCOS-O” LA CREVEȚI)

Andrei Baciu se antrenează în Herăstrău cu precizie de ceasornic

Din câte se vede, atunci când timpul îi permite, Andrei Baciu iese la alergat. Demnitarul pare să fie adeptul unui stil de viață sănătos și riguros, specific foștilor sportivi de performanță, ce se bazează pe mult sport și o alimentație cât mai echilibrată.

La ora opt fix, echipat corespunzător, Andrei Baciu și-a început alergarea pe aleile umbroase din Herăstrău. Înainte de toate, secretarul de stat din Ministerul Sănătății și-a potrivit ceasul inteligent. O dovadă că urmează un „regim” strict și vrea să știe în permanență distanța pe care o parcurge, dar și diverși parametri legați de sănătate. Iar antrenamentul serios amintește de scenele în care celebrul Rocky Balboa, interpretat de Sylvester Stallone, alerga în orice condiții, pe străzi, prin parcuri, pe scări. (VEZI ȘI: MINISTERUL SĂNĂTĂȚII A STABILIT REGULILE PENTRU REDESCHIDEREA ȘCOLILOR ÎN PLINĂ CRIZĂ EPIDEMIOLOGICĂ! CE NU ESTE OBLIGATORIE ȘI CARE SUNT EXCEPȚIILE)

Mâna dreaptă a ministrului Sănătății se menține în formă printr-un antrenament riguros

Andrei Baciu, medic rezident în Spitalul Universitar din Rouen

Andrei Baciu, cel care, din luna decembrie a anului trecut, ocupă funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății a absolvit Liceul Militar din Alba Iulia în 2005, iar în 2011 a terminat Facultatea de Medicină din Bucureşti.

Apoi, între ianuarie şi martie 2012 a fost rezident în secţia de chirurgie cardiacă a Spitalului Fundeni. Ulterior, a lucrat timp de doi ani în acelaşi domeniu, ca medic rezident în Spitalul Universitar din Rouen, Franţa.

Andrei Baciu este membru fondator și președinte al Asociației Româno – Franceze de Chirurgie Cardiacă și Pediatrică precum și membru al Asociației Europene de Chirurgie Cardiacă și Toracică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *