Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Se împlinesc 5 ani de la decesul lui Corneliu Vadim Tudor! Ce s-a întâmplat cu văduva acestuia? „Ne luptăm încă pentru…”

Decesul lui Vadim Tudor a creat un dezechilibru în familia acestuia. Cele două fiice și soția lui au rămas cu multe lucruri pe cap și mai ales cu unele datorii. Cele trei au trebuit să se descurce singure. Iar văduva lui Corneliu Vadim Tudor, care nu a lucrat niciodată, a rămas cu o pensie de urmaș.

Luni, 14 septembrie, se împlinesc 5 ani de la decesul lui Corneliu Vadim Tudor, iar familia îl va comemora așa cum se cuvine. Astfel, familia lui Corneliu Vadim Tudor, soția și cele două fiice ale sale, au organizat parastasul la Biserica Sf Gheorghe, acolo unde slujește duhovnicul fostului ”Tribun”. (CITEȘTE ȘI: JENI, UNA DINTRE FETELE LUI CORNELIU VADIM TUDOR, MAI SEXY CA NICIODATĂ: ”NU MĂ ÎMPIEDIC DE CEVA ATÂT DE MINUSCUL”)

După decesul lui Cornel Vadim Tudor, văduva și cele două fiice ale acestuia, au rămas singure, cu numeroase datorii, cu mulți căței de hrănit și cu câteva procese pe cap. Cele trei s-au descurcat destul de greu, dar au reușit să facă față până la final.

Lidia Vadim, una dintre fiicele lui Cornel Vadim Tudor, a preluat frâiele afacerii tatălui său și a reușit să descurce tot. Ea rezolvat problema câinilor și a reușit să plătească toate datoriile.

„E liniște! E bine pentru că lucrurile nu au avansat, nu ne deranjăm unii pe alții. Nu s-a mai întâmplat nimic. Am ales ca lucrurile să urmeze un curs”, a povestit Lidia, potrivit playtech.ro.

Văduva lui Vadim Tudor, nemulțumită de pensia de urmaș

Ce care i-a fost soție lui Vadim Tudor nu a lucrat niciodată, așa că după decesul acestuia singura sursă de venit a ei a devenit pensia de urmaș. Fetele lui Vadim și mama acestora sunt totuși nemulțumite de suma mică de bani pe care femeia o primește.

Se pare că în urma activității vaste pe care a avut-o, Corneliu Vadim Tudor a obținut o pensie destul de mică. (VEZI ȘI: S-AU ÎMPLINIT PATRU ANI DE LA MOARTEA LUI VADIM TUDOR. FIICA CEA MARE, DECLARAȚIE EMOȚIONANTĂ: „CU PREZENȚA AU RĂMAS FOARTE PUȚINI”)

„Ne luptăm încă pentru pensia tatălui meu. Eu vreau să știu dacă este una corectă. A fost parlamentar în 4 mandate, din 1992 până în 2008. Are și o pensie de europarlamentar. Mi-am dorit ca organele abilitate să ne spună că această pensie este una corectă.

Alți parlamentari care au fost colegi cu el primesc o pensie mai mare ca el. De câte ori am cerut parlamentului să-mi fie date anumite acte, mi-a fost refuzată cererea”, a mai spus Lidia, conform sursei citate.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *