Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Roxana Nemeș este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. “Simt că voi oferi mai multe publicului”

Roxana Nemeș s-a alăturat celorlalte opt concurente de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce în ediția de sâmbătă trecută, Raluca Tănase a fost eliminată din competiție.

Participarea la “Bravo Ai Stil”, reprezintă pentru ea, un pas important în carieră și totodată, o provocare. Își dorește foarte mult ca publicul să o cunoască și ca om, ca personalitate și nu în ultimul rând, să o perceapă ca pe o femeie cu stil.

“Îmi doresc foarte mult ca publicul să mă cunoască nu numai prin prisma artistului Roxana Nemeș, dar să îmi cunoască și personalitatea. Este un show de divertisment, îmi plac aceste provocări, sunt mereu deschisă, de aceea am acceptat această propunere.

Simt că voi oferi mai multe publicului, iar prin intermediul acestei emisiuni o pot face.

Îmi doresc să învăț despre stil mai mult; ca artist, o echipă se ocupă de mine și nu mă interesa atât de mult până în acest moment acest aspect. Sper să fiu pe placul tuturor, am emoții uriașe”, a spus Roxana Nemeș.

Cine este Roxana Nemeș

Roxana Nemeș este un artist complet, părinții ei fiind cei care i-au descoperit talentul, în momentul în care aceasta a cântat, la vârstă de 4 ani, în față a peste 2.000 de spectatori.

Au urmat 8 ani de balet, perioadă în care a câștigat numeroase concursuri de muzică și dans. Roxana Nemeș a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității București.

Succesul pe plan artistic l-a
cunoscut în anul 2010, cu primul single “Give a little more”, care a fost
semnat cu cea mai mare casă de producție din Franța.  

După această perioadă, artista a strâns în palmares, numeroase premii precum din cadrul: “Romanian Top Hits”, “Best New Act” și “Best Girl Act”.

Emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 23.00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 22.30, la Kanal D!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *