Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Prietenul lui Salman Khan bea zilnic urină de vacă! Care este motivul uluitor

Prietenul lui Salman Khan bea zilnic urină de vacă! Actorul de la Bollywood a dezvăluit motivul pentru care a recurs la acest gest.

Akshay Kumar, un actor de la Bollywood, susține că bea zilnic urină de vacă din motive terapeutice. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost invitat într-o emisiune TV alături de celebrul aventurier, Bear Grylls.

Cei doi au fost nevoiți, la un moment dat, să bea un ceai din excremente de elefant.

„Nu eram îngrijorat. Eu beau urină de vacă în fiecare zi din motive terapeutice, aşa că a asta a fost în regulă”, a spus Akshay Kumar.

Numeroşi hinduşi consideră vacile animale sacre şi au răspândit în ultimii ani teorii potrivit cărora urina acestui animal rumegător are virtuţi terapeutice. (CITEȘTE ȘI: CE A DESCOPERIT UN EX-CONCURENT DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, ACASĂ LA GHEORGHE DINCĂ. „UITAȚI CUM E ÎNĂUNTRU”)

Zeci de credincioşi hinduşi au băut urină de vacă în timpul unei petreceri organizate la New Delhi, în urmă cu ceva timp, crezând că această băutură îi va proteja de infectarea cu noul coronavirus.

Membrii şi susţinătorii grupului All India Hindu Mahasabha au participat la un ritual în cadrul căruia au cântat imnuri şi au băut urină de vacă din cupe de lut.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *