Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

O căzătură în baia unui mall din Capitală i-a adus aproximativ 78.000 lei. O femeia a alunecat pe podeaua umedă și a cerut despăgubiri

O căzătură în baia unei mall din Capitală i-a adus o mână ruptă și despăgubiri de aproximativ 78.000 lei. Este cazul unei femei care a dat în judecată centrul comercial AFI Cotroceni.

O femeie a avut parte de un incident neplăcut în toaleta unui mall mare din Capitală. Aceasta a alunecat și a căzut cu toată greutatea corpului pe mâna dreaptă, care s-a umflat. În urma incidentului femeia a mers la spital, unde a fost operată. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE AUTORITĂȚI! CE REGULI TREBUIE SĂ RESPECTATE OAMENII LA MALL)

Femeia a făcut demersurile necesare și a cerut despăgubiri mall-ului. Astfel, a primit daune de peste 78.000 lei. Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv că ea merită daune morale de 60.000 lei şi daune materiale de 18.540 lei

Reclamanta a cerut să i se acopere și cheltuielile de spitalizare la privat. Cei de la mall au spus în faţa primei instanţei că nu au de ce să suporte cheltuielile, având în vedere că în România asistenţa medicală este gratuită. Astfel, în primă instanţă, judecătorii i-au respins pretenţiile femeii accidentate, dar Curtea de Apel Bucureşti i-a dat dreptate.

Reprezentanții mall-ului, nemulțumiți de deznodământ

Reprezentanții mall-ului au contestat povestea femeii și cerințele acesteia. Ei s-au apărat spunând că s-a spart un robinet și clienta ar fi trebuit să folosească o altă toaletă, mai ales că era pus și semnul cu „Atenţie, podea umedă”.

Reprezentantul mall-ului prezent în faţa judecătorului a spus că reclamanta este, de fapt, vinovată. (VEZI ȘI: GAFĂ DE PROPORȚII. CE AU FĂCUT DÂMBOVIȚENII CU DISPOZITIVUL PENTRU DEZINFACTAT DIN PRIMUL MALL DESCHIS ÎN JUDEȚ. FOTO VIRAL)

„Regretăm accidentul, suferit în toaleta centrului comercial AFI Cotroceni şi considerăm exagerat demersul doamnei, mai ales că toaletele noastre sunt prevăzute cu semne galbene care atenţionează asupra pericolului de alunecare. În plus, materialele folosite la podele au aderenţă foarte bună, nu sunt alunecoase. Vă asigurăm că AFI Cotroceni pune pe primul loc siguranţa clienţilor, luam toate masurile necesare pentru a asigura un mediu sigur pentru shopping, din toate punctele de vedere”, au precizat reprezentanții AFI Cotroceni, pentru Aleph-News.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *