Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Milionarul-cuțitar, tentativă de “evadare” din arest. Ce au hotărât magistrații

Milionarul Mihai Emil Tufan încearcă, lună de lună, să scape de arestul preventiv. Asta în ciuda faptului că a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun în ziua de 9 aprilie, atunci când și-a ”măcelărit” asistenta, după care a vrut să se sinucidă. Tufan, care ajunsese și el la spital, dar avea să fie externat, se află după gratii și va fi judecat pentru tentativă de omor. CANCAN.RO are, în exclusivitate, detaliile ultimei încercări a ”milionarului-cuțitar” de a contesta măsura arestului preventiv.

(CITEȘTE ȘI: Milionarul-cuțitar Mihai Emil Tufan s-a iubit cu Andreea Marin)

Mihai Emil Tufan a îngrozit România pe 9 aprilie, când și-a lovit asistenta cu nu mai puțin de cinci lovituri de cuțit. O acuzase că i-a deturnat o importantă sumă de bani din conturile unei firme. Femeia, în stare gravă, a ajuns la spital, dar a fost salvată de medici. Și omul de afaceri a fost internat, după ce s-a automutilat, într-o tentativă de suicid, când și-a dat seama ce făcuse. Dar rănile lui au fost, oarecum, minore, așa că a părăsit spitalul după două zile. Nu avea să ajungă acasă, fiind imediat reținut de oamenii legii.

Milionarul-cuțitar a avut o relație cu Andreea Marin

De atunci, Mihai Emil Tufan încearcă să scape de după gratii, iar în acest sens avocatul lui a depus mai multe cereri pentru înlocuirea măsurii arestării preventive cu aceea a controlului judiciar. Numai că nu a reușit să-i înduplece pe magistrații Tribunalului București, care au respins cererea. Iată soluția pe scurt: ”În baza art.362 C.p.p. cu referire la art.208 alin.4 C.p.p. constată legalitatea și temeinicia măsurii arestului preventiv în privința inculpatului Tufan Emil Mihai. În baza art.362 C.p.p. cu referire la art.208 C.p.p. raportat la art.207 alin.4 C.p.p. menține măsura arestului preventiv față de inculpatul Tufan Emil Mihai.”

Filmul evenimentelor din ziua de 9 aprilie

Mihai Emil Tufan își bănuia asistenta că ar fi delapidat o sumă de bani de la una dintre firmele lui, cu ajutorul unui token, dar și cu unele semnături false. Iar tensiunile s-au declanșat chiar în mașina asistentei, care îl ducea acasă pe Tufan. El i-a adus câteva reproșuri, apoi și-ar fi ieșit din minți. A scos cuțitul și a lovit-o de mai multe ori pe femeia aflată la volan. După ce i-a provocat câteva plăgi în diferite zone ale corpului, Tufan a încercat să se sinucidă. Doar s-a mutilat cu același cuțit, pentru că nu a avut curajul să-și ia viața, așa cum, instinctual, ar fi vrut, după ce a văzut ce făcuse. Potrivit unor surse, pe gâtul bărbatului s-ar fi găsit doar „urme de tatonare”.

Mihai Emil Tufan a încercat, în zadar, să scape de măsura arestării preventive. A fost reținut după ce și-a înjunghiat asistenta

La scurt timp după incident, femeia și afaceristul au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Angajata lui Mihai Tufan, aflată probabil sub șocul teribilului incident, nu a putut să le spună anchetatorilor decât un singur lucru, repetitiv: “M-a înjunghiat șefu’, m-a înjunghiat șefu’”. Medicii care au intervenit de urgență pentru salvarea femeii au depistat că aceasta avea nu mai puțin de cinci plăgi în torace, dintre care două au afectat și un plămân, dar și o plagă destul de adâncă în zona cervicală.

”Milionarul-cuțitar” mai are un dosar penal

Mihai Tufan a mai fost prins pe ”picior greșit” de oamenii legii. De data aceasta se afla la volanul mașinii, pe DN1. Conform unor surse din mediul judiciar, pe numele lui a fost deschis un dosar penal după ce acesta ar fi condus un autoturism pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a unor substanțe interzise. Iar magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au constatat legalitatea rechizitoriului în acest dosar și au dispus începerea judecății cauzei.

(NU RATA: CUNOSCUTUL ACTOR A CÂȘTIGAT PROCESUL PENTRU MOȘTENIRE CU FRATELE DE CARE NU A ȘTIUT)

”În baza art. 346 alin. (1) C.proc.pen., constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 7628/P/2017 din data de 21.01.2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti, privind pe inculpatul Tufan Emil-Mihai, precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul TUFAN EMIL MIHAI, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe psihoactive, faptă prevăzută de art. 336 alin.(1) Cod penal”, a fost decizia magistraților.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *